Air Serbia razmišlja o uvođenju linije Beograd Niš!

Da li biste leteli na ovoj liniji? Da li ova linija ima smisla?

Po navodima predstavnika Vlade Republike Srbije, linija Beograd Niš mogla bi da bude uvedena već tokom ove godine.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije, Zorana Mihajlović izjavila je juče da su trenutno u toku pregovori sa avio kompanijom Air Serbia u vezi sa uvođenjem prve domaće linije.

Kako ona objašnjava, pregovori traju već duže vreme i ona očekuje da će letovi između Beograda i Niša najverovatnije biti uvedeni tokom ove godine. Ovakvu liniju ministarka Zorana Mihajlović objašnjava željom Vlade Republike Srbije da dodatno razvije aerodrom u Nišu.

Ipak, ovo nije prvi put da se spominje linija između dva najveća srpska aerodroma, ali su do sad predstavnici avio kompanije Air Serbia više puta isticali kako se linija ne uklapa u strategiju avio kompanije. Direktor niškog aerodroma, Vladica Đurđanović je takođe rekao jednom prilikom kako ova linija ne bi bila isplatljiva.

Stručnjaci sa druge strane procenjuju da bi linija mogla da bude uspešna ukoliko cena avio karte ne bude previsoka.

Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu postigao je veliki uspeh tokom prošle godine zahvaljujući tome što su avio kompanije Wizz Air, Ryanair i Swiss uspostavile direktne linije sa ovog aerodroma. Po najnovijim prognozama, aerodrom će ove godine uslužiti više od 450.000 putnika, a na osnovu trenutnog rasta, procenjuje se da će 2021. godine usluge aerodroma koristiti više od 650.000 putnika.

Da li biste leteli na ovoj liniji? Da li ovakva linija ima smisla? Podelite Vaše mišljenje sa drugim posetiocima našeg sajta?

autor: Playtravel

5. april 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Domaća avio linija

    Sava
     odgovori
    08/04/2018

    Ako treba sa Voždovca da stignem do Bubnja u Nišu, pre ću sesti u auto ili autobus. Ne vidim smisao ovakvih linija. Ako žele da pomognu Niškom aerodromu, neka puste ljude da rade svoj posao, jer su dokazali da umeju i da im je dobro krenulo.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar