Air Serbia smanjuje broj letova tokom zime

Manji broj letova nego prošle godine

Zimski red letenja počinje 29. oktobra, a avio kompanija Air Serbia planira da još više smanji broj letova u odnosu na isti period prošle godine.

Najveće izmene u odnosu na prošlu sezonu se primećuju za letove iz Beograda za Abu Dabi i Istanbul, jer srpska avio kompanija neće obavljati letove ka ova dva grada tokom zime. Letove ka Istanbulu Air Serbia prekinula je nešto ranije ove godine, dok će linija Beograd Abu Dabi na kojoj je avio kompanija obavljala četiri nedeljna leta, biti suspendovana a avion preusmeren na neke evropske linije. Avio kompanija Air Serbia takođe tokom zime neće obavljati letnju sezonsku liniju Beograd Larnaca, osim u određenim periodima oko novogodišnjih praznika.

Linije iz Beograda za Banja Luku, Bejrut, Berlin, Brisel, Bukurešt, Pariz, Rim, Stokholm i Tel Aviv imaće po jedan let manje nedeljno, dok će letovi za Zagreb imati dva leta nedeljno manje u odnosu na isti period prošle godine.

Sa druge strane, avio kompanija Air Serbia obavljaće tri leta nedeljno iz Beograda za Veneciju, ka kojoj nije letela tokom zimske sezone 2016/2017. Takođe, tokom novogodišnjih praznika domaća avio kompanija će ponuditi putnicima veći broj letova na linijama iz Beograda za Amsterdam, Atinu, Bejrut, Ljubljanu, Moskvu, Njujork, Pariz, Podgoricu, Rim, Solun, Stokholm i Štutgart, mada je i njihov broj manji u odnosu na prošlu godinu. Na ostalim linijama za sad nema promena.

Zimski red letenja se primenjuje do 25. marta 2018. godine, a treba imati u vidu da su promene rasporeda letenja moguće. Tačne datume i sve dodatne detalje možete proveriti putem naše online pretrage, a ukoliko Vam je potrebna pomoć možete pozvati naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

3 Komentara
  1. letovi iz hamburga

    ivanovic
     odgovori
    26/12/2018

    dali ce biti letova iz hamburga za beograt u 2018 god,hvala

    • Direktni letovi Hamburg Beograd

      PLAY TRAVEL
       odgovori
      28/12/2018

      Postovani Ivanovicu, direktni letovi iz Hamburga za Beograd kao i iz Beograda za Hamburg sa Air Serbia-om odvijace se u periodu od 01.04 – 26.10.2019.

      Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

      Jelena Brankovic,
      Play Travel

  2. ivanovic
     odgovori
    26/12/2018

    izvinjavam se u 2019

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar