EasyJet – Nove linije i letovi iz regiona

Moguće nove linije iz Niša, Tivta i Zagreba?

Low cost avio kompanija EasyJet želi da proširi svoje prisustvo u regionu uvođenjem dodatnih linija iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Kako se navodi, avio kompanija EasyJet planira da uvede šest novih linija kasnije ovog leta koje su sezonskog karaktera.

Aerodrom Konstantin Veliki iz Niša je nedavno kontaktirao low cost avio kompaniju EasyJet sa zahtevom da ona pokrene letove iz Velike Britanije ka Srbiji, a predstavnici avio kompanije potvrdili su takođe da se razmatraju i letovi iz Amsterdama. Niški aerodrom je atraktivna destinacija za low cost avio kompanije zbog niskih troškova, pa se sad navodi da su velike šanse da bi se avio kompanijama Wizz Air i Ryanair uskoro mogla da pridruži i treća najveća low cost avio kompanija u Evropi, EasyJet .

Narednog meseca, EasyJet će pokrenuti liniju Ženeva Tivat, a planiraju se i letovi između Bristola i Tivta naredne godine. 

Takođe, popularna low cost avio kompanija nedavno je pokrenula tri nova leta ka hrvatskom primorju, a najavljeno je još pet koji će biti uspostavljeni tokom jula. Zanimljivo zvuči i mogućnost povratka avio kompanije EasyJet na zagrebački aerodrom koji je napustila pre tri godine. Kako se navodi, britanska avio kompanija planira da pokrene letove tokom 2018. godine.

Predstavnici avio kompanije istakli su da još nije donesena ni jedna definitivna odluka, ali da se sve mogućnosti ozbiljno razmatraju.

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. prtljag EasyJet

    Vladimir Mitrović
     odgovori
    11/02/2019

    Uskoro letim kompanijom EasyJet iz Beograda u Ženevu. Kartu sam već čekirao a sada bih uz pripadajući kabinski prtljag da dodam još jedan. Šta treba da uradim, koliko košta dodati prtljag za dva pravca i mogu li i to da uradim on line ? Hvala

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar