Playnews – Najvažnije vesti novembar 2017.

Novi letovi, nove linije i novi avioni – pogledajte kojih pet vesti su obeležile novembar

Mada novembar označava početak zimskog reda letenja, mnoge avio kompanije počele su da se pripremaju za narednu godinu pa su najavljivale nove linije i letove iz regiona, a jedna od njih otkrila je i svoje dugoročne planove. Pogledajte koje vesti su po našem mišljenju bile najvažnije prethodnog meseca.

Aerodrom Beograd - Uskoro letovi Beograd Sangaj 2017

5. Sredinom novembra mogli smo da čujemo najave o još jednoj novoj interkontinentalnoj liniji iz Beograda – naredne godine bi trebalo da bude uvedena linija Beograd Šangaj, navode iz Vlade Republike Srbije i vrha avio kompanije Air Serbia. Po tome, naredne godine aerodrom ,,Nikola Tesla” bi mogao da ima čak pet interkontinentalnih linija, učvrščujući veze Beograda sa Severnom Amerikom i Azijom.

Wizz Air - 20% popusta na sve avio karte i sve letove

4. Wizz Air je krajem meseca nastavio sa najavama novih linija. Prvo je najavljen veći broj letova između Prištine i Londona, a potom je najavio i nove linije Podgorica Varšava i Podgorica Katovice. Doduše, krajem meseca je objavljeno i da će ova low cost avio kompanija ukinuti liniju Niš Eindhoven.

Air Transat planira da uspostavi letove Zagreb Montreal

3. Narednog meseca očekuje nas više novih direktnih linija iz regiona za kanadske gradove. Avio kompanija Air Transat je potvrdila da će obnoviti letove na liniji Zagreb Toronto, ali i da će uvesti novu liniju Zagreb – Montreal. Ovoj avio kompaniji pridružiće se i avio kompanija Air Canada Rouge sa diretknom linijom Zagreb Toronto, a sve se više priča i da će avio kompanija Air Serbia naredne godine uspostaviti liniju Beograd Toronto.

Montenegro Airlines - Nove linije iz Tivta Leipzig

2. U Podgoricu je sleteo avion low cost avio kompanije FlyDubai koja je od 1. novembra uspostavila liniju Podgorica – Sarajevo – Dubai. Podgorica će naredne godine imati još novih linija, jer avio kompanija Montenegro Airlines naredne letenje sezone planira da pokrene tri nove linije iz Tivta. O kojim linijama se radi možete da vidite ovde.

Wizz Air uspostavlja dve nove linije iz Podgorice

1. Low cost avio kompanija Wizz Air objavila je da je naručila 146 Airbus aviona kojim planira da obnovi svoju flotu. Vest možda ne bi bila toliko zanimljiva da se ne radi o letelicama koje imaju najnoviju tehnologiju koja umanjuje operativne troškove avio kompanije, čiji čelnici sada tvrde kako će to kao rezultati imati još jeftinije cene avio karata!

Koja od ovih linija je vama najinteresantnija? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

autor: Playtravel

2. decembar 2017.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
  1. informacija

    ninic rajko
     odgovori
    25/05/2018

    Da li ima ili je u planu da se uvede avio linija tuzla hamburg nemacka. Postovane i poz.

    • Play Travel
       odgovori
      26/05/2018

      Rajko, nažalost u ovom trenutku nema najava za letove na relaciji Tuzla Hamburg. Na sledećoj stranici možete pronaći detalje letova iz Tuzle ka Nemačkoj.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar