Wizz Air počeo sa primenom novih pravila za prevoz ručnog prtljaga

Od sada, veći ručni prtljag bez doplate

Low cost avio kompanija Wizz Air od 29. oktobra počela je da primenjuje nova pravila za prevoz ručnog prtljaga koja omogućava svim putnicima da ponesu ručni prtljag većih dimenzija bez dodatne doplate.

Od sada, putnici će uz kupovinu avio karte imati pravo na jedan besplatan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm i maksimalne težine do 10 kilograma. 

Avio kompanija Wizz Air je ranije putnicima nudila besplatan ručni prtljag manjih dimenzija, a novom odlukom veličina prtljaga koji može da se unese u avion je uvećana za oko 50%.

Svim putnicima kojima je potrebno više ručnog prtljaga na raspolaganju stoji Wizz Priority usluga koja omogućava unos još jednog, manjeg, komada prtljaga u avion (dimenzija 40x30x18cm). Uz Wizz Priority uslugu putnici takođe imaju pravo na prioritetno ukrcavanje koja garantuje smeštaj prtljaga unutar kabine.

Johan Eidhagen, direktor marketinga low cost avio kompanije Wizz Air izjavio je da je odluka o povećanju kapaciteta ručnog prtljaga donesena na osnovu utisaka putnika, kao primer toga da ova avio kompanija želi da pruži putnicima najkvalitetnije usluge.

Kupite odmah Vašu avio kartu online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. kucni ljubimci

    Natasa
     odgovori
    30/10/2017

    Zasto u Vasoj kompšaniji nemogu da se ukrcaju kucni ljubimci ..tj. psi manjih rasa ….Veliki pozdrav :)

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar