Wizz Air – Ukida doplatu za kabinski prtljag

Wizz Air donosi lepe vesti :)

Low cost avio kompanija Wizz Air danas je objavila da je odlučila da ukine doplatu za ručni prtljag.

Značajna odluka popularne low cost avio kompanije stupiće na snagu od 29. oktobra, a podrazumeva da putnici neće više morati da plaćaju doplatu za unošenje ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm.

Ovaj prtljag će biti uključen u cenu avio karte, a to predstavlja povećanje veličine prtljaga koji može da se unese u avion bez doplate za oko 50% u odnosu na trenutno važeće pravilo.

Low cost avio kompanija Wizz Air je takođe objavila da će svim putnicima koji su kupili avio karte za putovanja nakon 29. oktobra biti vraćen novac u iznosu plaćene doplate.

Istovremeno, avio kompanija Wizz Air najavila je novu dodatnu usluga za putnike nazvanu “Wizz Priority” koja je dostupna već od danas i obuhvata prioritetno ukrcavanje, dodatnu torbu maksimalnih dimenzija 40x30x18cm, kao i garantovano unošenje ručnog prtljaga u putničku kabinu počev od 29. oktobra.

Generalni direktor avio kompanije izjavio je da je ova odluka doneta kako bi se putnicima obezbedilo putovanje na što jednostavniji način i sa što manje stresa.

Kupite odmah Vašu avio kartu online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
  1. MARIJANA MIRKOVIC
     odgovori
    26/07/2017

    Pa mogli bi i sajt da popravite da se rezervise ekstra kofer i plati jeftinije. .Mislim da ljudi ne gube po 5 ili 6 sati na racunarima i po 30 puta pokusavaju da uplate ekstra kofer da bi ipak na licu mesta na aerodromu vi naplatili umesto 70 e 120 e .NIJE KOREKTNO NI PROFESIONALNO I TREBA DA PORADITE NA PRIFESIONALNOM KODEKSU JER SE TAKO KORISNICI NE ZADRZAVAJU.A TEK POZIVI TELEFONSKI SRAMOTA.

  2. kabinski prtljag -btuka

    Bernanke
     odgovori
    30/07/2017

    Zaista je sramota za veliki kabinski prtljag urrdno placrn online, koji ke prosao 3 merenja u Budimpesti na aerodromu, pted sam ulazak u avion putniku naplatiti dodatno jos 60evra jer se tako htelo sluzbenom licu, da po “njegovoj “meri nadje neka 3cm vise. Bruka i sramota, ako je vec dvoje sluzbenih lica po zvanicnom “meracu” naslo da odgovara propisanim merama. Totalno sam razocarana postupkom , al sluzbenim licima se sve moze?

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar