Air Serbia – Jedan par jedna cena promotivna akcija

Avio karte za dve osobe po ceni već od 100 EUR!

 

Avio kompanija Air Serbia pokrenula je novu promotivnu akciju kako bi obeležila Dan zaljubljenih.

 

Air Serbia dve po ceni jedne avio karte Dan zaljubljenih Beograd februar 2017 

 

Promotivna akcija će trajati do 7. februara, a na sniženju su avio karte do 37 destinacija iz mreže avio kompanije Air Serbia.

 

Avio karte za dve osobe na letovima iz Beograda za Banja Luku možete da kupite po ukupnoj ceni već od 100 EUR, za Bukurešt, Ljubljanu, Podgoricu i Tivat od 179 EUR, za Dubrovnik, Skoplje, Split od 189 EUR, za Sarajevo i Zagreb od 199 EUR, a za Milano i Beč od 219 EUR.

 

Tokom promotivne akcije možete da kupite i avio karte za dve osobe za letove za Larnaku, Rim, Solun, Sofiju i Cirih po ceni već od 229 EUR, za Atinu, Frankfurt, Štutgart i Tiranu od 239 EUR, za Hamburg od 249 EUR, za Diseldorf, Prag i Stokholm od 279 EUR, za Berlin i Kopenhagen od 299 EUR, a za Amsterdam, Brisel i London od 319 EUR.

 

Avio karte za letove iz Beograd za Moskvu možete da kupite već od 369 EUR, za Sankt Peterburg od 379 EUR, za Pariz od 399 EUR, za Bejrut i Tel Aviv od 419 EUR, za Abu Dabi od 499 EUR, a za Njujork od 749 EUR.

 

Sve cene se odnose na povratne avio karte za dva putnika sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia.

 

Promotivna akcija se odnosi na putovanja od 8. februara do 10. juna, osim u periodu od 10. aprila do 7. maja 2017. godine.

 

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen na svim letovima pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
  1. JELENA SAVIC
     odgovori
    16/02/2017

    JAKO MI JE ZAO STO SAM PROPUSTILA AVIO KARTE NA PROMOCIJI ZA DAN ZALJUBLJENIH JER SAM IH OCEKIVALA NA TAJ DAN…
    DA LI CE PONOVO BITI AKCIJA JEDNA KARTA ZA DVOJE….OSIM ZA RODJENDAN AIR SRBIJE.AKO HOCE DA LI ME MOZETE OBAVESTITI JER SMO SUPRUG I JA PENZIONERI,ALI ZIVIMO ZA PUTOVANJA….UNAPRED HVALA I SRDACAN POZDRAV

    • Play Travel
       odgovori
      20/02/2017

      Jelena, u ovom trenutku nema najava kada će biti sledeća slična akcija avio kompanije Air Serbia. Pratite svakodnevno nase vesti i prvi saznajte za aktuelne promocije svih avio kompanija.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar