Wizz Air – Jeftine avio karte za letove iz Beograda i Niša

Veoma povoljne cene avio karata low cost avio kompanije Wizz Air

Avio kompanija Wizz Air u svojoj ponudi ima avio karte po atraktivnim cenama za letove iz Niša i Beograda do velikog broja evropskih gradova.

Wizz Air avio karte Beograd Niš letovi

Najpristupačnije avio karte su za letove Niš – Bazel koje možete kupiti već od 35 EUR. Avio karte na liniji Niš – Malme možete kupiti po ceni već od 49 EUR.

Avio karte za letove iz Beograda do Malmea, Memingema (Minhen), Geteborga, Larnake, Stokholma (Skavsta) i Pariza (aerodrom Beauvais) možete kupiti po ceni već od 49 EUR.

U ponudi su i povoljne avio karte do Dortmunda, Londona (Luton), Ajndhovena i Bazela, a avio karte do ovih destinacija možete kupiti po ceni već od 59 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte, sa svim uračunatim dodatnim troškovima i osnovnom uslugom low cost avio kompanije Wizz Air koja uključuje jedan ručni prtljag, dok se ostale usluge dodatno naplaćuju.

Broj raspoloživih mesta po navedenim cenama je ograničen, savetujemo da avio karte rezervišete već danas pozivom našeg call centra +381 65 8728 350 ili mailom na wizz@playtravel.rs

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

3 Komentara
  1. stockholm skavsta za nis

    marija
     odgovori
    10/10/2015

    sada bi trebalo da uvedete i iz stockholma skavsta za nis ne samo do malmö nas sa juga ima mnogo bilo bi nam super da ima do nisa hvala pozdrav Marija

  2. letovi

    mladen
     odgovori
    14/09/2017

    moje postovanje ,interesuje me da li imate let za vikend iz beograda za hamburg…mladen 06164727220

  3. avio karta

    Snežana Radovanović
     odgovori
    29/09/2017

    Poštovani,
    molim vas da mi pošaljete informaciju o terminima i cenama povratne avio karte na relaciji BG-Dortmund-BG u drugoj polovini oktobra. Ista informacija mi treba i za polazak iz Niša.
    Hvala

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar