Avio karte – osnovne informacije, rezervacije, plaćanje, transfer, ptrljag, avio kompanije…

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba

Avio karte

avio-karte

Za svaku avio kartu postoje određeni uslovi koje određuje prevoznik i sa kojima je putnik upoznat pre ili tokom kupovine u agenciji Play Travel. Putnik i Play Travel moraju poštovati odredbe koje propisuje aviokompanija. Play Travel je posrednik između putnika i aviokompanije i kao takva odgovorna za prenošenje putniku svih potrebnih informacija. Play Travel nije odgovoran za individualne odredbe koje propisuje određena aviokompanija.

Cene avio karata, navedene na Internetu ili u reklamnim materijalima, informativnog su karaktera. Tačne cene mogu se dobiti u agenciji, putem telefona, e-maila ili stranice za online rezervaciju. Sve cene avio karata, koje putnik dobije u obliku ponude na navedeni način, uključuju sve takse. Cena avio karte je važeća samo za uplate izvršene do roka napomenutog pri rezervaciji, nakon tog roka cena više nije važeća. Cene avio karata podložne su svakodnevnim promenama zbog promena tarife i viših taksi, o čemu putnik biva obavešten prilikom svake rezervacije.

Rezervacije

rezervacije-avio-karata-beograd

Prilikom rezervacije avio karte putnik mora dati sve informacije (navedene u važećim putnim ispravama). Pravila rezervacije zavise od pravila koje propisuje određena aviokompanija za odabrani tip avio karte, ovi uslovi se prenose putniku koji zatim donosi odluku na osnovu dobijenih informacija. U slučaju da putnik ne navede tačne informacije, odgovoran je za troškove ili posledice uzrokovane davanjem pogrešnih informacija. Neke aviokompanije nude listu čekanja. Ako se radi o takvoj ponudi, putnik je obavešten o uslovima takve rezervacije i obvezan poštivati ih, ukoliko prihvati njihovu ponudu.

Plaćanje

placanje-avio-karata-kreditnim-karticama

Dan plaćanja je dan kada putnik izvrši uplatu avio karte u agenciji Play Travel ili kad putnik izvrsi uplatu na račun Play Travel-a. Putnik može platiti gotovinom, nalogom za uplatu, kreditnom karticom ili drugim načinom plaćanja. U slučaju povraćaja novca za otkazanu avio kartu, Play Travel ne vrši povraćaj novca u gotovini već isti uplaćuje na tekući račun putnika.

Avio Kompanije

avio-kompanije

Avio kompanija zadržava pravo na promenu datuma i vremena odlaska ili otkaz putovanja zbog promene reda leta ili više sile te ima pravo promeniti rutu putovanja ako se promene uslovi putovanja (novi program puta, nestabilni uslovi u državi i otkaz leta, prirodna katastrofa ili ostali nepredvidivi uzroci na koje Play Travel ne može uticati), bez posebne odštete i skladno važećim propisima u putničkom prometu.

U slučaju da aviokompanija otkaže let, putnik ima pravo na potpuni povraćaj novca. U slučaju otkazivanja leta, putnik nema pravo na povraćaj novca plaćenog za troškove vize. Play Travel ne odgovara za kašnjenje letova ili promenu puta uzrokovane navedenim.

Prtljag

avio-karte-prtljag

U vazdušnom saobraćaju isključivo avio kompanija je odgovorna za prtljag na osnovu važećih propisa u međunarodnom vazdusnom saoraćaju. U slučaju izgubljenog ili oštećenog prtljaga putnik podnosi izvještaj samoj avio kompaniji.

Avio kompanija putniku dodatno naplaćuje prevoz posebne prtljaga, kao npr. bicikla, opreme za surfanje ili golf itd., uglavnom na aerodromu pre polaska. Bitno je naznačiti pri rezervaciji o prevozu takvog prtljaga, inače zbog ograničenog kapaciteta avio kompanija ima pravo odbiti prevoz istog. Sve troškove ili štetu nastalu zbog navedenog plaća sam putnik. Prevoz prtljaga do određene kilaže, koju određuje avio kompanija, je besplatan. U vazdušnom saobraćaju putnik ima pravo na besplatni prevoz prtljaga određene kilaže (po odluci avio kompanije), putnik mora platiti svaki dodatni kilogram na licu mesta po odgovarajućoj tarifi ili odluci avioprevoznika. Deca do dve godine starosti nemaju pravo na besplatni prijevoz prtljaga.

Samo je u vazdušnom saobraćaju avio kompanija odgovorna za prtljag na osnovu propisa u međunarodnom vazdušnom saobraćaju. U slučaju gubitka prtljaga, putnik ispunjava na licu mesta formular avio kompanije koja je izvršila prevoz te ga predaje predstavniku avio kompanije i zadržava jednu kopiju za sebe. Na osnovu ovog formulara aviokompanija plaća odštetu skladno važećim propisima u međunaronom vazdušnom saobraćaju. Play Travel nije odgovoran za ukraden ili oštećen prtljag ili ostalih ličnih predmeta, vrednosti i dokumenata.

Promene i otkazivanja

Putnik u svakom trenitku može zatražiti promenu avio karte (kao npr. broj putnika, datum, destinacija…) ali ona mora biti usklađena sa pravilima aviokompanije za odabranu avio kartu. Kako bi se promena realizovala, putnik mora platiti troškove određene uslovima avio kompanije o kojima je putnik prethodno obavešten, pod uslovom da odabrana avio karta omogućava željene promene, o čemu je putnik bio obavešten usmenim ili pismenim putem.

Putnik može otkazati avio kartu, međutim u trenutku otkazivanja na snagu stupaju troškovi koje propisuje avio kompanija za odabranu kartu. Play Travel i putnik obvezni su poštovati važeća pravila aviokompanije. Ukoliko pravila omogućuju putniku delimičan povraćaj novca u trenutku otkazivanja, putnik je obvezan predati svu potrebnu dokumentaciju koju zahteva avio kompanija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

102 Komentara
 1. Avio karta do Novog Zelanda

  Milenko
   odgovori
  29/05/2015

  Koje avio kompanije i po kojoj ceni “voze” do Novog Zelanda.

  • Play Travel
    odgovori
   30/05/2015

   Milenko, letovi se iz Beograda do Novog Zelanda uglavnom obavljaju sa presedanjem u Evropi i Aziji. Najčešće avio kompanije su Lufthansa, Austrian Airlines, Air France iz Beograda, zatim Air New Zealand, Singapore Airlines… U ovom trenutku cene povratnih avio karata su iznosu od 1.115 EUR do grada Auckland AUC. Cene avio karata se mogu razlikovati u zavisnosti od termina putovanja.

   • Milenko
     odgovori
    30/05/2015

    MNOGO VAM HVALA I PUNO LEPIH POZDRAVA.

 2. Milutin

  Boric Milutin
   odgovori
  20/06/2016

  Imam povratnu kartu Beograd Melbourne Beograd.Trenutno u Melbourne.Povratak 31.07.Vratio bih se mesec dana ranije.Do 31.06.Prevoznik je Qatar airways.Koliko kosta otprilike promena datuma povratka?Znam da zavisi od leta do leta ali otprilike.

 3. lela varajic
   odgovori
  26/07/2016

  zanima me cena karte u jednom pravcu pg-keln ili aerodrumi udaljenosti 200km od kelna

  • Play Travel
    odgovori
   27/07/2016

   Lela, cene avio karata variraju u zavisnosti od popunjenosti mesta na avionu, kao i od datuma putovanja. Molimo Vas da nam dostavite približan datum Vašeg putovanja, kako bismo mogli da proverimo koja je najpovoljnija solucija u tom periodu.

 4. lela varajic
   odgovori
  26/07/2016

  zanima me cena najeftinije karte u jednom pravcu podgorica-brisel u periodu 28.07-04.08

  • Play Travel
    odgovori
   27/07/2016

   Lela, prvi raspoloživi let na relaciji Podgorica Brisel je 31.07. Cena avio karte u jednom pravcu sa svim uračunatim aerodromskim taksama u ovom trenutku iznosi 199 EUR.

 5. avio karta

  Adela
   odgovori
  25/07/2016

  Kada imaju letovi za Belgiju i kja je cijena povratne karte iz Podgorice, sa svim avionskim taksama?

  • Play Travel
    odgovori
   26/07/2016

   Adela, direktni letovi na relaciji Podgorica Beisel saobraćaju četvrtkom i nedeljom. Cene avio karata variraju u zavisnosti od datuma putovanja i popunjenosti mesta na avionu. Molimo Vas da nam dostavite okvirne datume Vašeg putovanja, kako bismo mogli da proverimo koliko iznosi cena avio karte za taj period.

 6. Play Travel

  Ivana
   odgovori
  16/07/2016

  Postovani,zanima me najjeftinija karta za dvoje na relaciji Nis-Basel,u jednom pravcu,u terminiu od 20.07.-25.07.2016.?

  • Play Travel
    odgovori
   18/07/2016

   Ivana, u navedenom periodu najpovoljnija cena avio karte u jednom pravcu sa ručnim prtljagom u ovom trenutku iznosi 69 EUR.

 7. Let za Krit

  Zoran
   odgovori
  05/07/2016

  Cao,interesuje me da li preko vas mogu uzeti avio kartu,iz Beograda do Krita,direktan let bez presedanja,sa polaskom 20-tog,ili 21-vog avgusta. I koja je cena sa svim aerodromskim taxama. Pozdrav.

  • Play Travel
    odgovori
   06/07/2016

   Zorane, cena avio karte sa svim uključenim aerodromskim taksama u jednom pravcu sa ručnim prtljagom u ovom trenutku iznosi 119 EUR.

 8. Povratna karta Beograd-Pariz

  Lazar
   odgovori
  07/06/2016

  Pozdrav, da li mozete da mi kazete cenu najpovoljnije povratne karte Bg-Pariz u periodu druge polovine avgusta ili prve polovine septembra? Hvala.

 9. Mare
   odgovori
  29/07/2016

  Zanima me najniza cijena karte za kopenhagen za 08.08 ?

 10. Najjeftinija povratna karta Beograd - Seul

  Jelena
   odgovori
  31/05/2016

  Postovani,
  zanima me cijena za dvije povratne karte Beograd-Seul ili Podgorica-Seul za period maj ili jun 2017 godine.
  Hvala

 11. Podgorica-London

  Ljiljana
   odgovori
  10/03/2016

  Postovani, potrebna mi je Informacija, koliko kosta povratna karta Podgorica-London-Podgorica?

 12. avionske karete

  Zoran Mirkovic
   odgovori
  20/02/2016

  Trebami 3 karte New York Beograd
  30-06-16 poratak 30-07-16 kolikoje cena u dolare ili u evuro

 13. 2 karte za basel

  Nenad
   odgovori
  16/02/2016

  Koliko kosta redovan let nis basel. I koliko kostaju 2x povratna do bazela za narednu nedelju. Hvala.

 14. Danka
   odgovori
  04/02/2016

  Postovani, da li imate let iz Nisa do Bazela, 21. marta, sa povratkom 28. marta, i koja je cena povratne karte?
  Hvala.

 15. Avio karta do Kolorada

  Milica
   odgovori
  28/01/2016

  Interesuje me koliko je najpovoljnija povratna karta do Colorado Springs-a? Dan polaska je 8. jun, a vracanja 8. oktobar. I sa koliko presijedanja?
  Hvala.

 16. jelena 79
   odgovori
  22/01/2016

  Imate li letove za New York..?
  Cijena karata u jednom pravcu za dve odrasle osobe i dvoje dece…zanima me u kom periodu je najjeftinija …od jula 2016-decembra 2016
  ..hvala…

 17. beograd italija

  Milica
   odgovori
  18/01/2016

  koliko je najjeftinija karta Beograd Rim ?
  u maju mesecu

 18. Avio karte do Krita

  Staša
   odgovori
  10/01/2016

  Poštovani, interesuju me najpovoljnije povratne avio karte do Krita za supruga, mene i sina od 15 godina za kraj juna.

 19. Avio karta za Alicante.

  ACA
   odgovori
  06/01/2016

  Interesuje me ima li let Beograd Alicante u septembru, i posto je povratna karta.

 20. Anastasija
   odgovori
  03/08/2016

  Cena karte za Oslo iz Beograda, 7, 8 ili 9. avgust?

 21. povoljne karte

  Maida
   odgovori
  15/12/2015

  Postovani koja avio karta vam je najpovoljnija na relaciji Beograd/Umeå/Beograd.Posto znam da nema direktnih letova iz beograda u tom gradu u Svedskoj ne mora biti direktan.Period bi mi odgovarao kraj januara pocetak februara a takodje povratak bi mi savrseno odgovarao mjesec dana kasnije.Molim vas da mi najpovoljnije ponude posaljete na meil adresu maidaljuca26@gmail.com.Srdacno zahvalna

 22. Branka
   odgovori
  17/01/2017

  Krenula bih 28 a vratila 4februara,pa ako mozete da,proverite da li ima neki let tada i u koliko sati?Hvala unapred

 23. Red voznje

  Branka Lukic
   odgovori
  05/12/2019

  Postovani, zanima me let iz Jemena za Tursku. Molim vas za raspored leta. Pozdrav

 24. Cena i termin

  Srećković Borko
   odgovori
  21/07/2019

  Cena i termin-vreme karte Niš-Zurih između 29-30.07

 25. Otkazivanje leta

  Alma
   odgovori
  08/07/2019

  Postovani.. kako mogu otkazati povaratni let kod kompanije luft hansa. Doputovala,sam sa njima. Otkazala bih let bez nakoknade za povracaj novca za kartu. Hvala

  • Otkazivanje avio karte

   Play Travel - Jana
    odgovori
   15/07/2019

   Poštovana,

   Neophodne informacije prosledili smo na Vasu e-mail adresu.

   Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

   Lep pozdrav

 26. povratne karte

  rk jedinstvo bijelo polje
   odgovori
  19/07/2018

  12.10.2018.godine RK Jedinstvo iz Bijelog Polja putuje za Kaunas Koja je cijena povratne karte iz Podgorice, sa svim avionskim taksama i da li ima direktan let?

 27. Povratna karta za CIKAGO Iz Beograda

  Ljiljana
   odgovori
  16/05/2018

  U periodu od 10 avgusta do 7 septembra , dve karte za odrasle

 28. Direktni let do Barselone

  Irena
   odgovori
  25/02/2018

  Da li je planirana obnova letova direktnig Beograd-Barselona u 2018? Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   26/02/2018

   Irena, letovi na relaciji Beograd Barselona je sezonskog karaktera i saobraća u periodu od 24.03. do 27.10.2018. Detalje letova i kupovinu avio karte možete izvršiti na sledećoj stranici > > >

 29. isidora
   odgovori
  24/01/2017

  Interesuje me cena povratne avio karte Bg/Paris/Bg po;etkom marta meseca? U obzir dolazi i Tuluz ili Monpelje.
  Unapred zahvalna.

  • Play Travel
    odgovori
   27/01/2017

   Isidora, u navedenom periodu putovanja trenutno je najpovoljnija avio karta na relaciji Beograd Pariz. Cena povratne avio karte sa ručnim prtljagom u ovom renutku iznosi 114 EUR

 30. Daniel
   odgovori
  09/08/2016

  Potrebna mi je naj jeftinija karta do verakruza u jednom pravcu naj kasnije do desetog meseca kve godine

 31. Branka
   odgovori
  13/01/2017

  Mozete li mi reći cenu povratne karte od Beograda do Atine,imteresuje me da li ima neki let z 28 ili 29.januar 2016.Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   17/01/2017

   Branka, trenutno najpovoljnija povratna avio karta sa ručnim prtljagom sa polaskom krajem januara u ovom trenutku iznosi 12.733 RSD. Molimo Vas da nam dostavite okviran datum povratka, kako bismo proverili cenu za period Vašeg putovanja.

 32. Tamara
   odgovori
  12/01/2017

  Zanima me koliko je ppvratna karta u oktobru ove godine do Puketa?

  • Play Travel
    odgovori
   12/01/2017

   Tamara, u navedenom periodu putovanja trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa presedanjem iznosi 429 EUR. Rezervaciju možete napraviti pozivom kontakt centra +381658728350 ili mailom na avio@18.197.209.81

 33. Ina
   odgovori
  15/12/2016

  Planiram da idem za Juznu Koreju 01.Jula i da se vratim 01.Septembra koje kompanije voze iz Beograda do Juzne Koreje?

 34. Ina
   odgovori
  14/12/2016

  Koje komoanije i i po kojoj ceni voze do Juzne Koreje?

  • Play Travel
    odgovori
   15/12/2016

   Ina, molimo Vas da nam dostavite okvirne datume Vašeg putovanja, da bismo mogli da proverimo koliko iznosi najpovoljnija avio karta i preko koje avio kompanije su najbolje konenkcije u tom periodu.

 35. cen akarte i destinacija

  Zaklina
   odgovori
  03/12/2016

  Interesujeme dali cete i ove godine imati carter letove do Sicilije i kada ce se znati o cenama .Hvala

 36. Cena karte

  Marija
   odgovori
  08/10/2016

  Intertesuje me cena povratne karte, za dve osobe (1 odrasla osoba i dete od 4 godina) , od Bratislave do Nisa, a za period od 16.12 do 26.12 .

 37. Cirh

  Mirko
   odgovori
  26/09/2016

  Potrebna mi je povratna karta za dve osobe pocetkom novembra.Da li znate koja je cena leta za Cirih?Hvala unapred!

  • Play Travel
    odgovori
   27/09/2016

   Mirko, u navedenom periodu putovanja trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa ručnim prtljagom iznosi 15.331 RSD po osobi.

 38. Maida
   odgovori
  15/12/2015

  Postovani koja avio karta vam je najpovoljnija na relaciji Beograd/Umeå/Beograd.Posto znam da nema direktnih letova iz beograda u tom gradu u Svedskoj ne mora biti direktan.Period bi mi odgovarao kraj januara pocetak februara a takodje povratak bi mi savrseno odgovarao mjesec dana kasnije.Molim vas da mi najpovoljnije ponude posaljete na meil adresu maidaljuca26@gmail.com.Srdacno zahvalna(ukljucujuci sve takse u cijeni avio karte)

 39. cena karata

  stanka ivic
   odgovori
  04/07/2015

  Molim vas koliko je najjeftinija karta od Londona do Beograda i nazad u periodu od 24,25,26 jula do 31,avg,1.2.septembra,Air Srbija a i drugi prevoznici prvenst eno firektni letovi,,puyuje 1 odrastao i jedno dete 6 godina,hvala unapred.

 40. avio karte Bgd-Menningen

  Goca Radosavljevic
   odgovori
  29/07/2015

  Da li image let Beograd – Menningen krajem avgusta oko 24-25.08,moze povratna karta oko 01-02.09.za tri odrasle osobe i dete od pet godina

  • Play Travel
    odgovori
   30/07/2015

   Goco, trenutno najniža cena karte po osobi iznosi 165 eur sa svim uračunatim taksama i ručnim prtljagom do 10 kg. Polazak bi po navedenoj ceni bio 24. avgusta, a povratak 31 avgusta ili 04. septembra. Ukoliko Vam nisu fiksni datumi, cena karte bi bila malo povoljnija i iznosila bi 145 eur po osobi. Cene avio karata mogu varirati u zavisnosti od raspoloživosti mesta na avionu.

 41. Hr

  Maja
   odgovori
  22/07/2015

  cena za dvoje odraslih jedno dete i jednu bebu

  • Play Travel
    odgovori
   24/07/2015

   Majo, trenutno najpovoljnija cena karte u traženom periodu iznosi 119 eur po osobi za odrasle i dete, dok beba plaća 4 eur. Cene avio karata mogu varirati u zavisnosti od raspoloživosti mesta na avionu.

 42. Hr

  Maja
   odgovori
  22/07/2015

  Da li ima let Beograd-Split cena karte za kraj avgusta povratak sredina septembra.Hvala

 43. Pitanje

  Jelena
   odgovori
  09/07/2015

  Molim Vas cena karte u jednom pravcu ili koliko je povratna Beograd- Memingen 31. 07.2015.hvala unapred

  • Play Travel
    odgovori
   11/07/2015

   Jelena, u ovom trenutku najpovoljnija cena avio karte u jednom pravcu iznosi 79 EUR za datum putovanja 31. jul na relaciji Beograd – Memingen.
   U zavisnosti u kom terminu biste želeli povratak, cene povratnih avio karata mogu varirati.

 44. Najjeftinije karte

  Ksenija
   odgovori
  04/07/2015

  Mozete li mi reci koliko kosta najjeftinija avio karta za Rodos ili Krf? Datum od 11.7 – 20.7, u ovom vremenskom periodu, povratna karta. Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   09/07/2015

   Ksenija, u ovom trenutku najpovoljnija cena povratne avio karte na relaciji Beograd – Rodos sa presedanjem u Atini, za tražene datume iznosi 274 EUR, dok cena povratne avio karte za Krf trenutno iznosi 335 EUR. Ukupna cena uključuje sve aerodromske takse.

   • Goca Petrovic
     odgovori
    22/07/2016

    Koliko kosta karta Beograd -Hamburg u jenom pravcu i da li je potrebna viza

    • Play Travel
      odgovori
     23/07/2016

     Goco, cene avio karata variraju u zavisnosti od datuma putovanja i popunjenosti mesta na avionu. Molimo Vas da nam dostavite okviran datum Vašeg polaska kako bismo Vam pronašli najpovoljniju soluciju.
     Ukoliko putujete sa srpskim pasošem, viza nije potrebna za period boravka koji je kraći od 90 dana.

 45. Informacije

  Maida
   odgovori
  02/08/2015

  ZANIMAJU ME POVRATNE KARTE NAJPOVOLJNIJE,Beograd/Stocholm za dvije odrasle osobe…Datum polaska ne mora biti vezan moze sve od 01.09.2015 do 30.09 a povratak za 30 dana,sada zavisi koji datum ima najjeftiniji let.Hvala vam unaprijed na odgovoru.

  • Play Travel
    odgovori
   03/08/2015

   Maida, trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte na direktnom letu na relaciji Beograd – Stocholm – Beograd iznosi 79 eur sa ručnim prtljagom do 10 kg, dimenzija 42x32x25cm. Polazak bi po navedenoj ceni bio krajem septembra.

   • maida
     odgovori
    03/08/2015

    To je super,dakle 79e sa svim taksama je povratna karta beograd/stockhom?
    Molim vas uputite me kako da rezervisem dvije povratne karte po toj cijeni..ili da ih kupim odma.
    Unaprijed hvala na ljubaznoscu i odgovoru

 46. Bg -Paris-Bg najpovoljnije karte

  Dragana
   odgovori
  03/07/2015

  Koja je najpovoljnija cena karte Bg -Paris-Bg (povratna) za oktobar 2015 ili april 2016?

  • Play Travel
    odgovori
   09/07/2015

   Dragana, u ovom trenutku najpovoljnija cena povratne avio karte za putovanje u oktobru iznosi 113 EUR, na relaciji Beograd BEG – Pariz Beauvais BVA. Cene avio karata mogu varirati u zavisnosti od termina putovanja i raspoloživih mesta na avionu. Trenutno je moguća kupovina avio karte do kraja marta 2015. godine.

 47. Sladjana
   odgovori
  19/06/2015

  POZDRAV!MOZETE MI RECI CENU AVIONSKE KARTE ZA PETOCLANU PORODICU IMA 2 ODRASLIH 2 DECE I 1 BEBA?RELACIJA BEOGRAD OSLO.VREME POLSASKA 22.8….HVALA UNAPRED!

  • Play Travel
    odgovori
   21/06/2015

   Sladjana, najpovoljnija cena povratne karte za traženi period iznosi ukupno 114.490 RSD rezervaciju možete napraviti na sledećem linku (Beograd Oslo) ili pozivanjem našeg call centra.

 48. DC Washington

  Nikola
   odgovori
  19/06/2015

  Kolika je cena povratne karte iz Beograda do Wahingtona DCija, 11.07.2015 i sa povratkom 01.08.2015. ?

  • Play Travel
    odgovori
   21/06/2015

   Nikola, u ovom trenutku najpovoljnija cena karte u ovom periodu iznosi 649 EUR na sledećem linku (Beograd Washington) možete napraviti rezervaciju i pregledati približne datume za Vaše putovanje.

 49. Catania

  Sanja
   odgovori
  06/06/2015

  Koje avio companije lete Beograd – Catania ( Sicilija) i po kojoj ceni? Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   08/06/2015

   Sanja, u ovom trenutku letovi se iz Beograda BEG do Catanie CTA obavljaju najčešće sa presedanjem preko Rima na redovnoj avio kompaniji Alitalia. Opcija putovanja sa low cost avio kompanijom Wizz Air je sa polaskom iz Budimpešte, direktan let. Cene avio karta se razlikuju u odnosu na termin putovanja. Ukoliko nam dostavite informaciju okvirno, u kom terminu biste putovali, izdvojićemo najpovoljniju ponudu.

 50. Kefalonija

  Jelena
   odgovori
  05/06/2015

  Potrebna mi je jedna karta za Kefaloniju 11.07.2015.(Ako nema povratna za 21.07.2015. onda bar u jednom pravcu, do Kefalonije.

  • Play Travel
    odgovori
   08/06/2015

   Jelena, u ovom trenutku najpovoljnija cena povratne karte za tražene datume iznosi 309 EUR. U pitanju je let sa presedajem preko Atine. Ukoliko ste fleksibilni sa datumima putovanja cene avio karata mogu biti i niže. Cena avio karte u jednom pravcu za polazak 11. jula iznosi 119 EUR.

 51. Dragana
   odgovori
  27/11/2015

  Poštovani, interesuje me kolika je cena povratne karte Beograd-Bec u periodu od 21.01-27.01.2016

  • Play Travel
    odgovori
   01/12/2015

   Dragana, najpovoljnija cena povratne avio karte za traženi period iznosi 14.308 RSD rezervaciju avio karte možete napraviti na sledećem linku, pozivom našeg call centra +381658728350 ili mailom na avio@18.197.209.81

 52. Dajan
   odgovori
  30/09/2015

  kojim danom ima let iz Beograda do Ženeve i obrnuto, koliko kosta povratna karta?

 53. Beograd-Stavanger-Beograd

  Vladanka
   odgovori
  25/11/2015

  Poszovani,intetesuje me cena poveatne karte sa svim taksama za Norvesku-Stavanger,polazak 28.12.2015-02.01.2016

  • Play Travel
    odgovori
   28/11/2015

   Vladanka, najpovoljnija cena povratne avio karte za Stavanger u periodu od 30.12.2015-05.01.2016. iznosi 399 EUR. Rezervaciju možete napraviti pozivom našeg call centra +381658728350 ili mailom na avio@18.197.209.81

 54. Beograd-Stokholm-Beograd

  Jelena
   odgovori
  21/11/2015

  Postovani,interesuje me najjeftinija povratna avio karta sa svim taksama za Stokholm(polazak 15.1.2016.povratak 20.1.2016.)

 55. Maida
   odgovori
  03/11/2015

  Najpovoljnija povratna karta Beograd Umeå (svedska)…u naredna tri,cetiri mjeseca.hvala na odgovoru unaprijed :-)

 56. SANJA
   odgovori
  23/10/2015

  INTERESUJE ME CENA POVRATNIH KARATA BEOGRAD LARNAKA U PERIODU OD 08 DO 22.NOVEBRA ZA JEDNU ODRASLU OSOBU I 2 DETETA 4 I 6 GOD.

 57. beograd - paris i nazad

  Jasminka
   odgovori
  23/10/2015

  Dali imate lebt za Paris i nazad za 2 odrasle osobe u avgustu 2016. Tri nedelje bismo posetili rodbinu i koja je cena?

 58. Jana
   odgovori
  13/10/2015

  Da li imate let od Beograda do Bukuresta?

 59. Cena

  Sasa
   odgovori
  06/10/2015

  Interesuje me cena povratne karte bg-larnaka

 60. pitanje

  radmila
   odgovori
  25/09/2015

  Moliv vas za najpovoljniju cenu karte za novembar ove godine i za mart 2016 ,u pitanju je povratna karta za jednu osobu .Relacija Beograd /Gothenburg
  Hvala

 61. avio karta

  nikolina
   odgovori
  15/09/2015

  koliko kosta u jednom smijeru karta Beograd-Pariz u oktobru i jesu li takse uracunate u cijenu? Hvala unaprijed

 62. avio karte

  milena
   odgovori
  28/08/2015

  pozdrav molim vas recite mi kolika je cena povratne karte za decembar beograd-milano malpensa i kada moze da se rezervise odlazak 20dec pov 4 januara

  • Play Travel
    odgovori
   28/08/2015

   Milena, u ovom trenutku je moguće rezervisati avio kartu za tražene datume na relaciji Beograd BEG -Milano MXP po ceni od 169 EUR. Cena je izražena po osobi i uključuje sve aerodromske takse, ručni i predati prtljag.

 63. Povratna karta tunis

  Ina
   odgovori
  18/08/2015

  Molim vas recite mi ima li iz beograda direktan let za tunis na dan 27.8.2015, povratak je 01.09. I kolika je cena karte.

  • Play Travel
    odgovori
   19/08/2015

   Ina, letovi se na relaciji Beograd – Tunis obavljaju utorkom i petkom na letu avio kompanije TunisAir. U ovom trenutku cena povratne avio karte iznosi 306 EUR za polazak iz Beograda 28. avgusta, a povratak 01. septembra iz Tunisa. Ukoliko Vam odgovara povratak 04. septembra cena je nešto niža i iznosi 279 EUR.

 64. Kako do Frankfurta na Majni?

  Snežana
   odgovori
  15/08/2015

  Molim Vas za informaciju. Da li je aerodrom u Frankfurtu na Majni najbliži gradu Darmštatu koji je moja zadnja destinacija? Ukoliko dobijem potvrdu, onda mi treba let 30.08.( ili 31.08.) sa boravkom od nekoliko dana. Koji let biste mi preporučili i koja je cena?
  Hvala.

  • Play Travel
    odgovori
   19/08/2015

   Snežana, gradu Dramstadt je najbliži aerodrom Frankfurt FRA. U ovom trenutku najpovoljnije tarife za putovanje u avgustu su rasprodate i cene na direktnim letovima su nešto više. Ukoliko ste fleksibilni sa datumima putovanja, cena povratne avio karte za putovanje u septembru iznosi 149 EUR (Beograd BEG – Frankfurt FRA).

 65. Povratna karta Barcelona

  Armin Cicic
   odgovori
  13/08/2015

  Pozdrav. Zanima me da li ima direktan let za Barcelonu u drugoj polovini oktobra mjeseca i koliko je cjena karte ?

  • Play Travel
    odgovori
   14/08/2015

   Armine, direktni letovi se na relaciji Beograd – Barselona obavljaju do 29. septembra. Krajem oktobra su moguće konekcije preko evropskih gradova iz Beograda, a postoji mogućnost i za putovanjem iz Budimpešte ili Temišvara na direktnom letu low cost avio kompanije Wizz Air. Za kupovinu povratne avio karte je neophodno da imate određen datum polaska i povratka.

 66. pdgovor

  maida
   odgovori
  03/08/2015

  TO SE SUPER I ODGOVARA,MOLIM VAS UPUTITE ME O DETALJIMA I KAKO DA DVIJE KARTE POVRSTNE .SE MOGU DIREKTNO NA AREDROMU KUPITI U REZERVISEMPOVRSTNEAREDRVECHvala puno VEC SADA ILI?

 67. Koriscenje povratne karte u jednom pravcu samo

  Kristina Milosevic
   odgovori
  14/01/2020

  Moje pitanje je da li postoji mogucnost da kupljenu povratnu avionsku kartu iskoristim samo u jednom smeru, za povratak?

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar