Osnovne informacije

Iskoristite prednosti online rezervacije za rent-a-car i pronađite automobil po najpovoljnijim uslovima, na preko 24000 lokacija, u samo nekoliko jednostvnih koraka.

Online rezervacija Vam omogućava da uštedite i vreme i novac.

Kako napraviti rezervaciju?

Kako biste napravili rent-a-car rezervaciju za željenu destinaciju neophodno je da u pretrazi unesete troslovni kod aerodroma, što možete pronaći na Vašoj avio karti, ili da unesete ima grada gde želite da preuzmete Vaš automobil (pick-up destinacija) kao i datume u kojima želite da koristite iznajmljeni automobil.

Neophodno je da uz datum, unesete i vreme kada želite da preuzmete i vratite automobil, jedan dan za iznajmljivanje, rent a car agencije računaju u periodu od 24 časa, potrebno je da vodite računa da vreme preuzimanja i vraćanja automobila bude u isto vreme (npr. vreme preuzimanja 10:00; vreme vraćanja vozila 10:00) kako ne bi ste morali da patite jedan dan dodatno.

Kada unesete podatke u online pretragu sistem će Vam ponuditi sve raspoložive klase automobila, cene i uslove za tražene parametre.

Kada odaberete automobil i nastavite sa rezervacijom, obavezno pročitajte uslove o promeni i otkazivanju rezervacije pre nego što unesete podatke sa Vaše kreditne kartice.

Kada unesete podatke sa kreditne kartice dobićete konformacioni mail sa brojem Vaše rezervacije, koji će Vam biti neophodan za preuzimanje vozila, kao i eventualne promene Vaše rezervacije.

Želimo da Vam skrenemo pažnju da pažljivo čitate uslove prilikom rezervacije, kao što su podaci o vozaču, kao i broju vozača, osiguranju, neophodnom prisustvu kreditne kartice prilikom preuzimanja automobila i slično.

Kako promeniti rezervaciju?

Promenu datuma, broja dana ili možda čak lokacije možete vrlo lako napraviti samo uz Vaše prezime i konformacioni broj koji ste dobili mailom. Pre nego što pristupite promeni rezervacije proverite uslove za promenu u Vašoj rezervaciji.

Ukoliko izgubite broj Vaše rezervacije promenu možete napravite pozivom call centra. Agenti call centra su Vam na raspolaganju 24h dnevno, sedam dana u nedelji, a ukoliko Vam je pomoć potrebna na srpskom jeziku call centar možete pozvati od 09-17 h, od ponedeljka do petka.

Kako otkazati rezervaciju?

Otkazivanje postojeće rezervacije možete napraviti u samo dva koraka. Prvo je neophodno da unesete Vaše prezime i broj rezervacije a potom da u Vašoj rezervaciji kliknete na polje otkaži rezervaciju, i Vaša rezervacija će biti otkazana.

Pre otkazivanja rezervacije proverite uslove pod kojima sta napravili rezervaciju, odnosno u kom periodu je otkazivanje rezervacije besplatno.

Za sve dodatne informacije ili pomoć pri rezervaciji u svakom trenutku možete kontaktirati naš kontakt centar na broj +381 65 8728 350

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar