Kako rezervisati rent a car online

Na šta treba obratiti pažnju prilikom rent-a-car rezervacije?

Bez obzira koji je razlog za odlazak u rent a car kompaniju, važno je znati šta je sve potrebno kako bi se obavio najam vozila. Ovim tekstom ćemo pokušati da Vam pojasnimo šta je sve potrebno, kako bi za dolazak kod rent-a-car providera bili spremni, odnosno pojasniti šta možete očekivati i koje će sve zahteve imati rent-a-car kompanija za Vas.

Iako postoje razlike među rent-a-car servisima kada govorimo o papirologiji, zahtevima i dokumentaciji, postoje takođe svima zajedničke stvari koje su obavezne prilikom svakog iznajmljivanja vozila. Vozačka dozvola i lična karta, odnosno dokument za identifikaciju osobe (pašoš) su dokumenti koji će tražiti svaka rent-a-car agencija.

Kada govorimo o depozitu, neke kompanije će zahtevati, a neke ne, to je dosta individualna stavka koja će varirati od kompanije do kompanije, ali će sa druge strane gotovo svaka rent-a-car kompanija tražiti rezervaciju sredstava na debitnoj ili kreditnoj kartici, stoga obavezno kada budete išli obaviti najam automobila nemojte nikako zaboraviti poneti sa sobom karticu.

Debitna ili kreditna kartica služi prvenstveno kako bi se osigurala rent-a-car kompanija od moguće štete koju bi pričinila stranka koja je unajmila vozilo, ako nemate kreditnu ili debitnu karticu tada će od vas biti zatražen u većini slučajeva depozit u gotovini. Postoji mogućnost da rent-a-car firma starog i poznatog klijenta oslobodi svih mera zaštite, odnosno da ne traži depozit ili rezervaciju sredstava na kartici, ali to je individualna odluka svake kompanije.

Za sve dodatne informacije ili pomoć pri rezervaciji u svakom trenutku možete kontaktirati naš call centar na broj +381 11 305 93 14

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar