Alitalia: Promo cena za Toronto već od 599 EUR

Iskoristite promotivne cene avio kompanije Alitalia, od 29. do 31. oktobra, i otputujte do Toronta.

 

Grada u kome se govori preko 140 jezika i u kome ćete se oduševiti raznolikošću njegovih stanovnika, verovatno sa najrazličitijim kulturama u jednom gradu na svetu. Toronto.

 

Alitalia Promo akcija Beograd Toronto

 

Po ceni već od 599 EUR, za povratnu avio kartu iz Beograda, možete prošetati ulicama Toronta i diviti se bojama, ukusima, znamenitostima, zvucima svih nacija ukomponovanih u okruženje. Postoji tvrdnja da ćete se u Torontu osećati prihvaćenim, ma odakle da dolazite, jedini uslov je da ponesete sa sobom na put strpljenje i da budete otvoreni za nova iskustva.

 

Za gore navedeno, avio kompanija Alitalia je ponudila savršenu priliku da to proverite, i to već od 01. novembra 2014. pa do 28. februara 2015. godine, sa izuzetkom perioda između 14. decembra i 06. januara.

 

Navedena cena se odnosi na povratnu avio kartu iz Beograda, sa uračunatim taksama i standardnom uslugom avio kompanije Alitalia.

 

Broj mesta po ovoj tarifi je ograničen pa svoju avio kartu obezbedite već danas rezervacijom na našem sajtu playtravel.rs ili ukuliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar