1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba

Avio online rezervacije Beograd Ohrid

Jeftini letovi Beograd Ohrid, Makedonija (BEG OHD)

Interesantne činjenice:

  1. Trenutno nijedna avio kompanija ne obavlja letove na liniji Beograd Ohrid.
  2. Najkraći direktan let iz Beograda za Ohrid traje 01:30.
  3. Linija Beograd – Ohrid jedna je od pet novih linija koju je Air Serbia uvela 2016. godine, a na ovoj liniji je letela tri puta nedeljno.
  4. Prvi let iz Beograda za Ohrid je bio 15. juna 2016., a poslednji krajem 2018. godine.

Raspored letova Beograd - Ohrid

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijama koje lete na relaciji Beograd - Ohrid možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar