1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba

Letovi iz Beograda Beograd Toronto

Jeftini letovi Beograd Toronto, Kanada (BEG YYZ)

Interesantne činjenice:

 1. Najpovoljnije avio kompanije koje lete između Beograda i Toronta u proseku su Turkish Airlines i KLM; Najpovoljniji dan za put je nedelja;
  Najpovoljniji meseci su Decembar i Februar;
 2. Multi stop letovi mogu biti povoljniji od direktnih između 20% i 60%;
 3. Ostale poznatije avio Kompanije koje lete na relaciji Beograd – Toronto su Alitalia, Etihad, Lufthansa, Swiss i LOT;
 4. Najkraće vreme putovanja između Beograda i Toronta iznosi oko 12 časova;
 5. Najkraći putovanje između ovih destinacija iznosi 7415 kilometara;
 6. Najbliži aerodrom centru Toronta je Billy Bishop Toronto City Airport (na ostrvu odvojenom kratkim kanalom od centra).

Raspored letova Beograd - Toronto

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijama koje lete na relaciji Beograd - Toronto možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar