Condor Low Cost Avio Kompanije

Ocena 3.5 / 5

* * * * *
 • SedišteFrankfurt, Nemačka
 • Čekiranje putem internetaDa
 • IATADE
 • Predati prtljag1 x 20 kg
 • CallsignCONDOR
 • Višak prtljagaod 50 EUR / kom
 • MotoWe Love To Fly
 • Airline Alliance/

Avio prevoznik Condor Flugdienst je Nemački avio prevoznik koji je specijalizovan za letove ka veoma velikom broju destinacija kako ka Evropi tako i Karibima, Severnoj, Južnoj Americi, Aziji.

Poseduje glavnu bazu na aerodromu u Frankfurtu i nekoliko manjih baza širom Nemačke. Za razliku od većine avio kompanija ove veličine, ona zapravo nema čarter letove. Do 2011, Condor je leteo na više od 77 sezonskih destinacija.

Condor Airlines je Nemački avio prevoznik, osnovan 1955. godine od strane kompanije Thomas Cook kao Condor Flugdienst Gmbh. Danas je avio kompanija poznata pod svojim skraćenim imenom Condor, i posle mnogo akvizicija ponovo pripada Thomas Cook grupaciji. Condor je najpopularnija avio kompanija u Nemačkoj i dobila je najviše ocene u anketi koja se odnosila na satisfakciju korisnika usluga avio kompanija.

Condor poseduje flotu od 34 aviona tipa AirBus A320-200, Boeing 757-300 i Boeing 767-300ER prosečne starosti 13 godina. Početkom decenije je postala član Thomas Cook grupe, čiji logo je ubrzo jasno ispisan na svim letelicama.

Condor je visoko cenjena i velika evropska avio kompanija, sa bogatom tradicijom i istorijom pružanja usluga na međugradskim i međunarodnim letovima.

Najinteresantnije usluge avio kompanije Condor obuhvataju tri klase karata (ekonomska, Premijum Eco i Comfort), kao i posebne ponude po sniženim cenama dostupnim u off-seson periodu  i pri ranim rezervacijama.

Imate poteškoća sa letom avio kompanije Condor?

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

 

Condor - Flota

Condor Flugdienst pruža usluge prevoza putnika u međunarodnom saobraćaju sa sledećim avionima:

 1. Boeing 767-300ER (16 letelica)
 2. Boeing 757-300 (10 letelica)
 3. Airbus A321-200 (5 letelica)
 4. Airbus A320-200 (10 letelica)

Još više informacija

Condor - Check In

Da li Condor Flugdienst ima mogućnost online check-in?

Da, Condor Flugdeinst Vam omogućava online check-in u periodu od 24 sata pre leta, a najkasnije dva sata pre zakazanog vremena polaska.

Dodatne informacije i Online check-in za Vaš Condor Flugdeinst let možete uraditi ovde

Online Check-in je dostupan na sledećim aerodromima:

Online Check-in je dostupan za sve letove sa aerodroma (isključujući mnogih letove za Cape Town).

Ako putujete sa predatim prtljagom, proverite vremena zatvaranja Check-in šaltera na aerodromu. Da bi ste započeoli svoj odmor bez odlaganja, budite na kapiji 45 minuta pre zakazanog vremena polaska. Potrebno je da planirate dovoljno vremena za izdavanje pasoša i bezbednosne kontrole.

Online check-in nije dostupan u kombinaciji sa određenim uslugama

 1. Putnici koji putuju sa životinjama
 2. Nepraćena deca
 3. Putnici sa smanjenom pokretljivošću
 4. Grupne rezervacije sa više od 9 putnika
 5. Putnici koji lete sa posebnim prtljagom, koji zahteva dodatnu naplatu na aerodromu

Napomena: Ukoliko želite da koristite late check-in i predate prtljag noć pre leta, za ovu uslugu postoje dodatni troškovi.

Condor - Prtljag

Još više informacija

Condor - Kućni Ljubimci

Još više informacija

Raspored Letova

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijom Condor možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

6 Komentara
 1. put u nurnberg

  gordana antic
   odgovori
  19/02/2016

  Interesuje me da li imate let iz Beograda za Nurnberg. I ako imate cena karte za dve odrasle osobe I dva deteta od 10 do 20. jula ove godine
  Unapred hvala

 2. Baza u Minhenu

  Tatjana Guberina
   odgovori
  04/12/2016

  Interesuje me da li imate let iz Beograda za Minhen

  • Play Travel
    odgovori
   05/12/2016

   Tatjana, u ovom trenutku na relaciji Beograd Minhen svakodnevno direktnim letom saobraća Lufthansa. Rezervaciju avio karte možete napraviti pozivom našeg kontakt centra +381658728350 ili mailom na avio@18.197.209.81

 3. Avio karta

  Svetlana Trajkovski
   odgovori
  01/06/2018

  Da li mogu da sa vamá da letim na ŕelaciji Beograd – Punta Cana odio 19.07 do 19.08 ..povratna, 1osoba, ekonomská klásá.

 4. Muzički instrument kao prtljag

  Ratko
   odgovori
  14/08/2018

  Nosim na relaciji Beograd-USA, običnu akustičnu gitaru kao prtljag. Gitara se nalazi u platnenoj torbi za gitaru. Molim Vas informaciju dali može da ide kao lični prtljag u avionu ili se posebno plaća kao za prtljag za gitaru.

 5. Prtljaga

  Ivica danolić
   odgovori
  09/09/2020

  Lijep pozdrav, zanima me koliko se plaća ručna prtljaga na aerodromu ako nije uključena u cijeni karte

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar