EasyJet Low Cost Avio Kompanije

Ocena 3.7 / 5

* * * * *
 • SedišteLondon, Velika Britanija
 • Čekiranje putem internetaDa
 • IATAU2
 • Predati prtljag1 x 20 kg od 11 EUR
 • CallsignEASY
 • Višak prtljagaod 6 EUR / kg
 • MotoCome On Let's Fly
 • Airline AllianceN/A

EasyJet je britanska niskotarifna aviokompanija osnovana 1995. godine. Glavna baza kompanije je na londonskom aerodromu Getvik dok je sedište kompanije na aerodromu Luton.

Kompaniju je osnovao kiparski Grk Stelios Hadži-Ioanu. EasyJet je prepoznatljiv po svojim narandžastim avionima. To je prva kompanija koja je počela da prodaje karte isključivo putem call centra.

Osnovna i prva baza kompanije EasyJet bila je na aerodromu Luton (LTN) pored Londona. Na ovom aerodromu se nalazi i centrala kompanije.

Koncept avio kompanije EasyJet je malo drugačiji od ostalih lowcost kompanija i uglavnom leti do glavnih aerodroma. Ova kompanija ne nudi konekcije poput tradicionalnih avio kompanija i obavlja samo direktan saobraćaj, ali ipak, za razliku od ostalih lowcost kompanija EasyJet nudi mogućnost više letova u jednoj rezervaciji.

Tri najveće baze kompanije EasyJet se nalaze u Velikoj Britaniji, Londonu. To su Gatwick (LGW), Luton (LTN), Stansted (STN) i Bristol (BRS). Najveća baza van Velike Britanije je na aerodromu Malpensa (MXP) u Milanu. Posle Gatwicka to je baza druga po veličini ove avio kompanije odakle EasyJet leti ka Beogradu (april 2013).

Imate poteškoća sa letom avio kompanije EasyJet?

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

 

Osim glavnih baza EasyJet ima i mnoštvo drugih širom Evrope. Najznačajnije su u Ženevi (GVA) i Bazelu (BSL) gde posluje zasebni avioprevoznik EasyJet Switzerland, u Berlinu (TXL), Madridu (MAD), Parizu (PAR), Lionu (LYS) i Dortmundu (DTM).

EasyJet obavlja saobraćaj do većinom evropskih zemalja, ali i ka destinacijama kao što su Maroko, Egipat, Izrael i Rusija (od proleća 2013 linija London – Moskva). U zapadnoj Evropi ne leti jedino do Irske, i Norveške, a u istočnoj Evropi ne leti do Litvanije, Letonije, Belorusije, Ukrajine, Slovačke, Rumunije i Moldavije. Na Balkanu EasyJet nije prisutan u BiH, Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji.

Od aprila 2013. EasyJet održava redovnu liniju Milano (Malpensa) – Beograd. Putnici iz Beograda mogu da putuju do Milana tri puta nedeljno, a dalje iz Milana mogu da nastave putovanje do Barselone, Pariza, Londona, Berlina kao i do brojnih letnjih destinacija na Mediteranu (Lamezia, Napulj, Olbija, Katanija, Palma i Ibica).

EasyJet od ranije održava linije od Zagreba do Londona (Gatwick), iz Ljubljane do Londona (Stansted). Veliki broj linija postoji iz Splita i Dubrovnika, ali su one sezonske, samo tokom letenje sezone. Iz Prištine EasyJet Switzerland leti do Ženeve i Bazela. Od obližnjih gradova Sofija i Budimpešta imaju veći broj linija EasyJeta. Iz Sofije je moguće otputovati do Londona (Gatwick i Stansted), Berlina i Mančestera. Iz Budimpešte može da se leti do Londona (Lutona, Stansteda), Berlina, Pariza, Bazela i Ženeve.

Low cost avio kompanija EasyJet
Avio avio kompanije EasyJet

EasyJet - Flota

EasyJet pruža usluge prevoza putnika u međunarodnom saobraćaju sa sledećim avionima:

 1. Airbus A319-132 (138 letelica)
 2. Airbus A320-231 (57 letelica)

Još više informacija

EasyJet - Online Check In

Da li EasyJet ima mogućnost online check-in?

Da, EasyJet Vam omogućava online check-in 60 dana pre leta, a najkasnije dva sata pre zakazanog vremena polaska.

Dodatne informacije i Online check-in za Vaš EasyJet let možete uraditi ovde.

Opšte informacije za Online check-in:

 1. Online check-in avio kmpanije EasyJet je dostupan svim punicima koji nose samo ručni prtljag (strogo ograničeno na jedan komad prtljaga ne većem od 55 x 40 x 20 cm).
 2. Online check-in je dostupan 60 dana pre polaska, a najkasnije 2 sata pre poletanja aviona.
 3. Vaš boarding pass možete štampati u bilo kom trenutku tokom ovog perioda.
 4. Ukoliko koristite online check-in možete ići direktno na pasošku kontrolu.
 5. Gate se zatvara 25 minuta pre planiranog poletanja.

Opšti informacije za checkin na aerodromu:

 1. Check-in na aerodromu možete izvršiti na šalterima EasyJet najkasnije 40 minuta pre planiranog poletanja.
 2. EasyJet preporučuje da budete na aerodromu dva sata pre planiranog poletanja.
 3. Svi putnici moraju obezbediti važeću putnu ispravu sa fotografijom prilikom check-in na svim letovima, uključujući i domaće letove.
 4. Kada završite check-in možete ići na gate. Gate se zatvara 25 minuta pre planiranog poletanja.
 5. Ako je Vaš let sa aerodrama Gatwick u Londonu pre 8:30, check-in možete uraditi u bilo koje vreme posle 20:30 predhodnog dana. Zatim možete predati prtljag na aerodromu, boarding pass će Vam biti izdat. Posle toga možete ići direktno na bezbednosnu proveru.

Brzo ukrcavanje i Brzo ukrcavanje plus:

Brzo ukrcavanje je dostupno uz nadoknadu i garantuje da ćete biti među prvima koji će doći na gate bez obzira kada ste uradili check-in. Opciju brzo ukrcavanje možete da izaberete prilikom kupovine karte.

Brzo ukrcavanje plus Vam obezbeđuje da budete među prvima prozvani za ukrcavanje na let. Opciju brzo ukrcavanje plus možete rezervisati prilikom kupovine karte.

Još više informacija

EasyJet - Prtljag

Dozvoljeni ručni prtljag: 1 Torba

Maksimalne dimenzije ručnog prtljaga: 56 x 45 x 25 cm (dužina x širina x visina)

Predati prtljag

EasyJet naplaćuje fiksnu cenu za svaku stavku predatog prtljaga do 20 kg. Predati prtljag možete platiti prilikom kupovine karte.

Višak prtljaga

 1. Predati prtljag preko 20 kg se dodatno naplaćuje po svakom kilogramu prekoračenja.
 2. Avio kompanija EasyJet ne prihvata predati prtljag preko 32 kg po komadu.

Sportska oprema

Ako sa sobom nosite dasku za surfovanje ili bicikl biće Vam naplaćena fiksna naknada za posebno rukovanje, plus cena jednog komada prtljaga.

Još više informacija

EasyJet - Bebe

Da li treba da rezervišem sedište za moju bebu?

Deca do 2 godine starosti, nisu u obavezi da imaju svoje sedište. Međutim, morate obavestiti EasyJet da ćete putovati sa bebom na krilu. Bebe mogu putovati samo u krilu putnika koji imaju najmanje 16 godina starosti. Ako osoba putuje sa više od jednog deteta mlađeg od dve dogine. Jedno dete može držati na krilu, dok za drugo mora da se zakupi zasebno sedište.

Da li ću platiti kartu za moju bebu?

Da, za dete do 2 godine starosti se naplaćuje 10 % od pune cene karte, čak i ako dete sedi u krilu putnika.

Šta ako moje dete napuni 2 gidinena putu? Da li ću morati da kupim kartu za povratni let?

Da, svako dete sa navršene dve godine starosti mora imati zasebnu kartu.

Koje pogodnosti moja beba ima tokom leta avio kompanijom EasyJet?

Pogodnosti koje pruža avio kompanija EasyJet variraju od aviona i destinacije na koju se putuje. Za detaljne informacije nas kontaktirajte ili pogledajte više informacija ovde.

Da li mogu da sednem na sedišta kod izlaza u slučaju opasnosti sa mojim detetom?

Ne, na sedištima kod izlaza u slučaju opasnosti dozvoljeno je da sede samo osobe starije od 15 godina. Pored toga, ako putujete sa bebom nije Vam dozvoljeno da sedište ni u redu ispred ili direktno iza izlaza.

Još više informacija

EasyJet - Deca

Šta je servis Maloletnik bez pratnje?

Deca koja putuju bez pratnje roditelja ili staratelja smatraju se maloletnicima bez pratnje. Avio kompanija EasyJet nema servis za maloletnike bez pratnje.

Šta treba moje dete da ispunjava da bi putovalo bez roditelja ili staratelja?

Ako Vaše dete ima 14 godina starosti može samostalno putovati. U slučaju da Vaše dete nema 14 godina starosti, može putovati samo u pratnji osobe starije od 16 godina.

Još više informacija

EasyJet - Kućni Ljubimci

Da li moj ljubimac može putovati?

Avio kompanija EasyJet ne dozvoljava transport ljubimaca, osim pasa koji pomažu slepim osobama.

Raspored Letova

Šifra Leta Let iz Let za Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned Polazak Dolazak Vreme Leta
U23854BUDCDG20:1522:35 2h 20m
U21334BUDGVA20:5022:45 1h 55m
U21334BUDGVA08:3010:25 1h 55m
U21334BUDGVA12:2514:20 1h 55m
U21334BUDGVA15:2017:15 1h 55m
U21334BUDGVA16:2018:15 1h 55m
U24346BUDLYS18:5520:55 2h 0m
U24346BUDLYS19:2021:20 2h 0m

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijom EasyJet možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

48 Komentara
 1. maja
   odgovori
  05/11/2014

  Kolika je cena jednog dozvoljenog prtzljaznika torbe da li se naplacuje ili je uracunata u cenu Avio karte?

  • Play Travel
    odgovori
   11/11/2014

   Ručni prtljag je uračunat u cenu karte, maksimalne dimenzije ručnog prtljaga iznose 55 x 40 x 20 cm (dužina x širina x visina) i nema težinsko ograničnje odnosno dok god možete sami bez pomoći kabinskog osoblja ručni prtljag smestite u pregrade koje se nalaze iznad sedišta.

   U zavisnosti od destinacije cena dodatnog prtljaga do 20kg može varirati od 11-25 EUR po pravcu.

 2. Sardinija

  Nikola
   odgovori
  24/01/2016

  Interesuje me koliko kosta najeftinija karta u jednom pravcu do sardinije, za period od 1marta do 15marta, unapred hvala na odgovoru. Nebitno mi je dal slece u kaljari ili u olbiju.

 3. cena avio karte za milano

  Miljkovic Zorica
   odgovori
  08/08/2015

  Koliko kosta povratna karta Beograd-Milano? Polazak je 24.08.2015.godine a povratak posle 3-4 dana.
  Pozdrav, Zorica

 4. karta za BARSU

  slavica
   odgovori
  30/08/2015

  Da li ima letova za Barselonu iz Beograda,,oko Nove godine
  Kolika je cena

 5. Pariz

  Juca
   odgovori
  12/09/2015

  Interesuju me low cost letovi Beograd- Pariz.Da li postoje direktni letovi ili bih
  morala da presedam?Koja je cena povratne karte?

 6. Prtljag

  Rajko
   odgovori
  26/10/2015

  1.kolika je tezina prtljaga koj mogu da unesem uz placenu kartu.

  • prtljag

   Rajko
    odgovori
   26/10/2015

   Kolika je cijena prtljaga od 20. kg. na relaciji Beograd Zeneva

 7. Bojana
   odgovori
  16/12/2015

  Zanima me najjeftiniji let za Bordo ili Tuluz u periodu od 21 decembra do kraja januara sa povratkom oko 20 marta…

 8. Prtljag

  Bojan
   odgovori
  13/01/2016

  Postovani, kupujem karte za devojku i sebe do Zeneve, a potom easy-em Zeneva – Porto, i kada uzimam karte pojedinacno pise za svakog da moze da uzese 55x45x25 kabinski prtlojag, a kad pokusam da kupim zajedno dve karte opet je info da moze da se unese jedan komad prtljaga. Sad, pretpostavljam da je glupo pitanje, ali da li se podrazumeva da oboje mozemo da ponesemo po jedan kofercic(sto mi je logicno) ili ako se kupuju zajedno karte ipak vazi da samo jedan kofer moze uci u avion.
  Hvala na strpljenju i nadam se odgovoru!

 9. Invalidska kolica

  Ruzica
   odgovori
  29/09/2016

  Postovani recite mi molim Vas kako se tretiraju invalidska kolica za nesposobno dete od 14 g i da li se moze dobiti pomoc pri ukrcavanju. Hvala.

  • Play Travel
    odgovori
   30/09/2016

   Ruzice, da bi dete putovalo samostalno potrebno je da ima punih četrnaest godina. Prilikom nošenja invalidskih kolica nema ograničenja u težini i dimenzijama, osim ukoliko su elektromotorna. U tom slučaju je potrebno da nam dostavite tačne dimenzije, težinu i tip baterije. Rezervaciju avio karte možete napraviti pozivom našeg call centra +381658728350 ili mailom na easyJet@18.197.209.81

 10. Darko
   odgovori
  31/07/2015

  Da li cete vratiti let na relaciji Milano-Beograd?

  • Play Travel
    odgovori
   04/08/2015

   Darko, u ovom trenutku se iz Beograda, na low cost avio kompaniji Easy Jet, obavljaju letovi jedino do Ženeve GVA. Još uvek zvanično nisu najavljeni drugi letovi na pomenutoj avio kompaniji.

   • Kupovina karte za Bazel

    Svetlana
     odgovori
    24/07/2018

    Molim Vas da li moze da se kupi karta za Bazel za januar 2018 i koja je cena povratne karte i prtljaga za 32 kg
    Unapred hvala
    Pozdrav

    • Play Travel
      odgovori
     25/07/2018

     Svetlana, u zavisnosti od datuma putovanja cena karte može varirati. Nakon što nam dostavite datume putovanja mi ćemo Vam poslati najpovoljniju cenu avio karte. Rezervaciju avio karte takođe možete ivršiti pozivom našeg kontakt centra +381658728350 ili mailom na easyJet@18.197.209.81

 11. Čekiranje

  Marko
   odgovori
  07/12/2016

  Postovani,pre nekoliko dana sam prilikom kupovine avio karte napravio gresku i narucio dve umesto jedne karte koje glase na isto ime a pritom prilikom prve kupovine na moju email adresu mi nije stigo komfurmacioni email sa booking referensama.Da li je moguce vratiti jednu kartu i da li je moguc povracaj novca ?

  • Play Travel
    odgovori
   08/12/2016

   Marko, potrebni su nam detalji Vaše rezervacije. Možete nas kontaktirati mailom na easyJet@18.197.209.81 ili pozivom kontakt centra +381658728350

 12. Čekiranje

  Marko
   odgovori
  08/12/2016

  Rezervacija glasi na ime Novica Markovic,booking reference je ERHHH8D.Da li vam je jos nesto potrebno ?

 13. Play Travel

  Erhan
   odgovori
  29/12/2016

  Postovani interesuje me dali imate direktan let od Pariza do Beograda i koliko je cena povtratne karte za mesec Februar 2017 hvala unapred

  • Play Travel
    odgovori
   03/01/2017

   Erhane, avio kompanija Easy Jet iz Beograda nema direktne letove ka Parizu. U navedenom priodu putovanja trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa ručnim prtljagom u ovom trenutku iznosi 96 EUR. Rezervaciju avio karte možete napraviti pozivom našeg kontakt centra.

 14. Da li moze da se promeni datum povratne karte?

  Andjela
   odgovori
  30/06/2017

  Imam povratnu kartu iz Geneve za Beograd,zanima me da li moze datum da se promeni i na koji nacin?

  • Play Travel
    odgovori
   04/07/2017

   Andjela, detalje Vaše rezervacije i zahtev za promenu datuma možete podneti na sledećoj stranici http://18.197.209.81/zahtevi/ Molimo Vas da popunite sva obavezna polja kako bi smo Vam poslali informaciju o iznosu penala koje je potrebno platiti za promenu avio karte.

 15. Postovani

  Anci
   odgovori
  13/07/2017

  Rezervisala sam kartu za Zenevu u Septembru, ali bih ja to otkazala a zanima me da li mogu svoju kartu da ustupim bratovom detetu koje ce tad imati 23 meseca i brat ima kartu za taj let i datum ali jos ne zna da li bi i dete vodio pa ako bi da li moze to da se ucini i da li je uopste ista cena karte za odrasle i decu? Hvala.

 16. isidora
   odgovori
  29/12/2014

  Hoce li biti u februaru 2015 letova za Pariz?Zbog toga sto je ovde napisano da od Milana moze da se produzi do tamo, ali ne mogu da nadjem ni jedan let..

  • Play Travel
    odgovori
   31/12/2014

   Avio kompanija Easy Jet leti diretkno iz Beograda do evropskih gradova Milano i Ženeva. Ukoliko Vas interesuje let iz Milana do Pariza, na istoj avio kompaniji, letovi se obavljaju svakodnevno po pristupačnim cenama. Za sve informacije i rezervacije avio karata možete nas slobodno kontaktirati.

 17. Nixi
   odgovori
  04/01/2015

  Putujem za Milano. Kupio sam povratnu kartu samo sa rucnim prtljagom. Ako sam dobro razumeo, ako ponesem kofer 50x40x20 njega cu sigurno uneti kao rucni, ali takodje slobodno mogu da ponesem kofer koji imam , a to je 55x40x20, samo se ne zna da li ce imati mesta da udje kao rucni, ali ne placam nadoknadu?
  Takodje me zanima koliko bih doplatio kada bih sada uzeo dodatni kofer.

  Hvala unapred

  • Play Travel
    odgovori
   05/01/2015

   Svaki putnik ima pravo na jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 56 x 45 x 25cm. Ograničenje u težini ručnog prtljaga ne postoji, ali je uslov da svaki putnik samostalno može da smesti prtljag u boks iznad sedišta.
   EasyJet garantuje putnicima unošenje ručnog prtljaga u putničku kabinu ako ima maksimalne dimenzije 50x40x20cm, dok će veće torbe od ovih dimenzija po potrebi, ako nema mesta u kabini, biti prebačene u prtljžnik bez ikakve doplate.
   Doplata za predati prtljag od 20kg iznosi od 19 EUR po pravcu po torbi.

   • Nixi
     odgovori
    05/01/2015

    Recite mi samo da li se ta doplata vrsi na licu mesta kada se prijavljuje prtjac ili bi trebalo to da se odradi elektonski. Hvala Vam unapred

    • Play Travel
      odgovori
     06/01/2015

     Doplatu za dodatni prtljag možete izvršiti i na aerodromu, ali je za Vas kao putnika povoljnije ukoliko doplatu za prtljag izvršite prilikom kupovine avio karte.

 18. tezervacija

  Julka Arandjelovic
   odgovori
  27/04/2015

  Interesuje me da li bih mogla da se prijavim na listu za obavestenja o letovima po last min cenama,npr za period od druge polovine jula do druge polivine avgusta za evropske gradove.Hvala.

  • Play Travel
    odgovori
   29/04/2015

   Julka, na našem sajtu se možete prijaviti za naš newsletter ili možete lajkovati facebook stranicu Play Travel Beograd gde svakodnevno objavljujemo najnovije promotivne akcije avio kompanija koje lete iz Beograda i regiona.

 19. prtljag

  goga
   odgovori
  04/05/2015

  Postovani da li je i dalje ista dimenzija prtljaga,tj nije se mijenjala..?

  • Play Travel
    odgovori
   04/05/2015

   Gogo, svaki putnik na letu avio kompanije Easy Jet ima pravo na jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 56 x 45 x 25cm. Avio kompanija garantuje putnicima unošenje ručnog prtljaga u putničku kabinu ako ima maksimalne dimenzije 55x40x20cm, dok će veće torbe od ovih dimenzija po potrebi, ako nema mesta u kabini, biti prebačene u prtljžnik bez ikakve doplate.
   EasyJet naplaćuje fiksnu cenu za svaku stavku predatog prtljaga do 20 kg. Predati prtljag možete platiti prilikom kupovine karte.

 20. Prtljag

  Dragica
   odgovori
  04/05/2015

  Imam rezervisanu kartu za 08.05.2015 interesuje me kolika je doplata za prtljg od 15kg?Let 1438 Beograd – Zeneva.Hvala.

  • Play Travel
    odgovori
   04/05/2015

   Dragice, minimalna težina prtljaga koju je moguće dodati na relaciji Beograd Ženeva je 20 kg. Cena dodatnog prtljaga u jednom pravcu iznosi 20 EUR ukoliko izvršite plaćanje pre Vašeg leta. Ukoliko se odlučite da dodatnu torbu doplatite na aerodromu na dan putovanja cena za jedan komad dodatnog prtljaga maksimalne težine 20 kg iznosi 40 EUR.

 21. Fin put

  Ceca
   odgovori
  06/07/2015

  Kolika je cena karte Beograd Cirih? I kad imaju letovi? Unapred xvala

  • Play Travel
    odgovori
   09/07/2015

   Ceco, low cost avio kompanija leti direktno na relaciji Beograd – Ženeva, dok se letovi na relaciji Beograd – Cirih svakodnevno obavljaju na redovnim kompanijama Air Serbia i Swiss Airlines. Ukoliko nam dostavite okviran termin boravka, možemo Vas informisati o najpovoljnijim letovima.

 22. Prtljag

  Dragica
   odgovori
  04/05/2015

  Ako sam dobro shvatila,za dodatni prljag placam?A ako nosim torbu 55x40x20 onda ne,i ako nije teza od 8kg?Da li mogu poneti u tom prtljagu sminku?Oprostite na pitanjima.ali prvi put letim avionom.Hvala za strpljenje.

  • Play Travel
    odgovori
   04/05/2015

   Dragice, ručni prtljag do 8 kg dimenzija 55x40x20 cm je uključen u cenu karte dok se dodatni prtljag posebno naplaćuje. U ručnom prtljagu Vam je dozvoljeno da unesete sminku dok god njena ambalaža ne prelazi 100 ml. Standarnda procedura podrazumeva da sve tečnosti budu izdvojene u posebnoj providnoj plastičnoj kesici koju pri ulasku u avion možete izvadidti iz ručnog prtljaga radi detaljnije kontrole.

 23. Dragica
   odgovori
  04/05/2015

  Hvala Vam na ljubaznosti i strpljenju,posebno sve pohvale na brzim odgovorima.

 24. Povratna karta za Kipar

  Marija
   odgovori
  10/05/2015

  Postovani,
  zanima me cena povratne karte Beograd/Kipar( Larnaka)/Beograd u periodu od 20.07. do 30.07. ?
  I ukoliko bismo uzeli vise karata (oko 6) da li ostvarujemo neki popust ?
  Srdacan Pozdrav

  • Play Travel
    odgovori
   11/05/2015

   Marija, trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte za tražene datume sa uračunatim popustom iznosi 195 eur po osobi. U cenu su uračunate sve aerodromske takse i predati prtljag do 23 kg.
   Cene avio karata mogu varirati u zavisnosti od raspoloživosti mesta na avionu.

 25. djecija kolica

  alp
   odgovori
  12/05/2015

  Kako se tretiraju djecija kolica,kao prtljaga koja se placa ili je besplatno?

  • Play Travel
    odgovori
   14/05/2015

   Dečija kolica mogu da budu deo ručnog prtljaga bez doplate, sve do momenta ulaska u avion. Na šalteru za čekiranje prijavljujete kolica, a pri ulasku u avion ih predajete radniku za utovar pre ulaska u avion. Nakon sletanja, biće Vam isporučena u toku iskrcavanja.

 26. prtljag

  vanja
   odgovori
  19/05/2015

  Postovani,interesuje me da li je moguce poneti kozmetiku,sminku i ostalo u prtljagu koji je dodatni,jer smo vec doplatili prilikom kupovine karata?i da li je u tom slucaju bitna militraza?

 27. Goksi
   odgovori
  03/06/2015

  Jedna od boljih niskobudžetnih kompanija. Leteo sam do Milana početkom godine. Primetio sam da je njihov staff na aerodromu u Milanu malo strožiji od naših, ali jako korektno u svakom smilsu. Nadam se da će biti nešto slično do Milana i u narednom periodu. ✈

 28. Aleksandra
   odgovori
  24/08/2017

  Zanima me let iz Beograda za Moskvu 29.12.2017 do 05.01.2018. Da li postoji direktni let i zanima me cena. Pozdrav

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar