KoncertiMartina Stoessel Get Me Started Tour prevoz na koncert u Budimpešti

Martina Stoessel posetiće Budimpeštu 2. aprila, rezervišite prevoz iz Beograda i Novog Sada na koncert popularne muzičke zvezde

Rezervišite Vaš prevoz na koncert Tini u Budimpešti odmah.

Martina Stoessel će 2. aprila zagrejati Budimpeštu svojim koncertom u okviru “Get Me Started” turneje. Najpopularniji portal za tinejdžere Famoza.net i Play Travel Vas vode na veliki koncert Tini.

Famoza portal

Tini ne planira u skorije vreme da poseti neki od gradova u našem regionu, pa je koncert u Budimpešti idealna prilika da se proveri kakav spektakl je pripremila mlada argentinska zvezda.

Famoza je prvi nezavisni regionalni portal za tinejdžere. Osim praćenja života i karijera najpopularnijih zvezda planete, cilj portala je i njihovo gostovanje na našem podneblju. Famoza.net  od starta promoviše kreativnost naših čitalaca, pruža im prostor da se izraze na sajtu i podržava njihove akcije i okupljanja.

Cena organizovanog prevoza na koncert Tini u Budimpešti je 49 EUR po osobi, a u to je uključena povratna autobuska karta 02.04.2017. do i od koncertne hale u Budimpešti.

Polazak iz Beograda sa parkinga kod Sava Centra u 08:00. Okupljanje putnika iz Novog Sada je na parkingu kod Železničke stanice (kod Lokomotive), u 09:00, polazak iz Novog Sada je u 10:00. Vožnja auto-putem kroz Srbiju i Mađarsku uz usputne pauze radi odmora. Ulazak na koncert. Nakon završetka koncerta polazak za Beograd. Dolazak u Beograd je planiran za rane jutarnje časove.

Molimo Vas da navedete ispravne podatke, a u ukoliko Vam je potrebna pomoć pri rezervaciji u svakom trenutku možete pozvati naše agente kontakt centra, ili nam možete pisati na koncerti@playtravel.rs

Detalje o tome kako možete izvršiti plaćanje rezervacije prevoza za koncert možete pronaći na sledećoj stranici.

REZERVIŠITE PREVOZ NA KONCERT

Rezervišite prevoz na koncert

    1. 1
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar