AnadoluJet Low Cost Avio Kompanije

Ocena 0 / 5

* * * * *
  • SedišteAnkara, Turska
  • Čekiranje putem internetaDa
  • IATATK
  • Predati prtljag
  • CallsignTURKISH
  • Višak prtljaga
  • Moto
  • Airline AllianceStar Aliance

AnadoluJet je turska low cost avio kompanija, deo avio kompanije Turkish Airlines, koja je osnovana 23. aprila 2008. godine. Sedište avio kompanije se nalazi u Ankari, dok su čvorišta na međunarodnim aerodromima Sabiha Gökçen (Istanbul) i Senboğa (Ankara).

Prvobitna misija avio kompanije AnadoluJet je bila da poveže Ankaru sa Anatolijom, a od 4. septembra 2008. godine pokrenula je i prvu međunarodnu liniju između Ankare i aerodroma Ercan, u severnom delu Kipra. Zaključno sa 2019. godinom, AnadoluJet obavljao je letove ka 42 destinacije.

Avio kompanija AnadoluJet trenutno obavlja letove između Turskih destinacija, kao i destinacije u severnom Kipru, Iraku i Velikoj Britaniji.

AnadoluJet planira da tokom 2020. godine proširi svoju mrežu linija na dodatnih 26 destinacija u 16 zemalja, dostižući 107 ruta na 68 destinacija, uključujući i domaće destinacije.

Imate poteškoća sa letom avio kompanije AnadoluJet?

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

 

Avio kompanija AnadoluJet avioni
Avio kompanija AnadoluJet avioni
Avio kompanija AnadoluJet avioni
Avio kompanija AnadoluJet avioni
Avio kompanija AnadoluJet avioni

AnadoluJet - Flota

AnadoluJet pruža usluge prevoza putnika u međunarodnom saobraćaju sa sledećim avionima:

  1. Boeing 737-800 (36 letelica)

JOŠ VIŠE INFORMACIJA

Raspored Letova

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijom AnadoluJet možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar