Croatia Airlines Avio Kompanije

Ocena 3.5 / 5

* * * * *
  • SedišteZagreb, Hrvatska
  • Čekiranje putem internetaDa
  • IATAOU
  • Predati prtljag1 x 15 – 23 kg
  • CallsignCROATIA
  • Višak prtljagaod 75 150 EUR / kom
  • MotoViše od udobnog leta
  • Airline AllianceStar Alliance

Croatia Airlines je nacionalna avio kompanija Republike Hrvatske, osnovana 1989. godine pod nazivom Zagal, Zagreb Airlines, a 1990. godine menja ime u Croatia Airlines.

Sedište avio kompanije je u Zagrebu. Croatia Airlines je članica alijanse avio kompanija, Star Alliance, od 2004. godine. Sa svog glavnog aerodroma u Zagrebu servisira letove kako u domaćem tako i u međunarodnom avio saobraćaju. Dubrovnik, Split i Zadar su pomoćni aerodromi sa kojih avio kompanija obavlja letove iz Hrvatske.

Croatia Airlines je potpisala bitan sporazum sa United Airlinesom, tokom 2013. godine, o prevozu putnika od Hrvatske do Amerike, što je rezultiralo povećanjem broja putnika. Tokom 2013. godina godine Croatia Airlines je prevezla skoro 1.8 miliona putnika.

Hrvatska avio kompanija je započela proces rekonstruiranja tokom prošle godine, i beleži rast u broju putnika i u ostvrenom profitu. Avio kompanija je dobila visoke ocene za bezbednost među evropskim avio kompanijama, što sa savremenom flotom i programom poboljšanja kvalitete usluga avio kompanije čini odličnu osnovu za razvoj.

Imate poteškoća sa letom avio kompanije Croatia Airlines?

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

 

Croatia Airlines - Flota

Još više informacija

Croatia Airlines - Online Check In

Još više informacija

Croatia Airlines - Prtljag

Još više informacija

Croatia Airlines - Bebe

Još više informacija

Croatia Airlines - Deca

Još više informacija

Croatia Airlines - Kućni Ljubimci

Još više informacija

Raspored Letova

Šifra Leta Let iz Let za Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned Polazak Dolazak Vreme Leta
OU341SJJZAG06:30 07:20 50m

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijom Croatia Airlines možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar