Eurowings Low Cost Avio Kompanije

Ocena 2.8 / 5

* * * * *
 • SedišteDusseldorf, Nemačka
 • Čekiranje putem internetaDa
 • IATAEW
 • Predati prtljag1 x 20 kg od 11 EUR
 • CallsignEUROWINGS
 • Višak prtljagaod 75 EUR / komad
 • Moto/
 • Airline AllianceStar Alliance

Eurowings je low cost avio kompanija, osnovana u oktobru 2002. godine, kada je i bio prvi let ove avio kompanije. Od tog dana avio kompanija je prosla kroz mnoge razvojne faze i danas ima preko 2.000 zaposlenih na aerodromima širom Evrope.

Glavna baza avio kompanije je u Kelnu, a sekundarne baze su u Štutgartu, Hamburg, Berlinu i Dizeldorfu. Od 2009. godine Lufthansa je postala većinski vlasnik kompanije Eurowings, a od 2012. godine Lufthansa je prepustila većinu kratkih letova u okviru nemačkih gradova, osim sa aerodroma u Frankfurtu i Minhenu i prekookeanskih letova sa aerodroma u Dizeldorfu. Poslednji planirani let koji je obavljen pod imenom Germanwings bio je 08.januar 2015. godine, na relaciji Dizeldorf-Cirih.

Tokom 2013. godine Lufthanasa je prepustila svojih 30 aviona na kompaniji Eurowings kako bi low cost avio kompanija mogla da servisira sve nove letove, a tokom 2014. 27 letelica će biti dodate floti kompanije Eurowings, što uz postojeću flotu od 33 aviona doći na broj od 90 aviona u floti avio kompanije Eurowings. Tokom 2013. godine Eurowings je prevezao 16 miliona putnika na 130 destinacija.

Zanimljiva informacija je da od 01. jula 2013. godine Eurowings nudi letove po principu “à la carte flying”, koja predstavlja ponudu od low cost tarifa, koje ne uključuju dodatne usluge, do tarifa koje obuhvataju visok kvalitet usluga, uz poseban komfor i sadržaje. Sada putnicima preostaje samo da iskroje svoje putovanje po sopstvenim željama i mogućnostima. 

U ponudi su tri ekonomske tarife: best, smart, basic, a svaka poseduje svoje uslove i pogodnosti, basic tarifa predstavlja klasičan low cost proizvod, dok Best tarife putnicima nudi odabir sedista u prvim redovima, garantovani prostor u odeljku iznad sedišta kao i pristupe salonima na aerodromima.

Imate poteškoća sa letom avio kompanije Eurowings?

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

 

Low cost avio kompanija Germanwings
Avio kompanija Germanwings

Eurowings - Flota

EasyJet pruža usluge prevoza putnika u međunarodnom saobraćaju sa sledećim avionima:

 1. Airbus A319-100 (11 letelica)
 2. Airbus A320 (42 letelice)
 3. Airbus A330 (6 letelica)
 4. Boeing 737 (1 letelica)

Još više informacija

Eurowings - Online Check In

Još više informacija

Eurowings - Prtljag

Još više informacija

Eurowings - Bebe

Još više informacija

Eurowings - Deca

Još više informacija

Eurowings - Kućni Ljubimci

Još više informacija

Raspored Letova

Šifra Leta Let iz Let za Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned Polazak Dolazak Vreme Leta

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijom Eurowings možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar