Olympic Air Avio Kompanije

Ocena 3 / 5

* * * * *
  • SedišteAtina, Grčka
  • Čekiranje putem internetaDa
  • IATAOA
  • Predati prtljag1 x 20 kg
  • CallsignOLYMPIC
  • Višak prtljagaod 15 - 35 EUR / kom
  • MotoCloser To Greece
  • Airline AllianceStar Alliance

Olympic je bila nacionalna avio kompanija Grčke sa sedištem u Atini. Olympic Air je 2009 godine izgubila status nacionalnog avio prevoznika, zato što je u vlasništvu privatne avio kompanije.

Olympic Air je naslednik više prethodnih nacionalnih aviokompanija sličnog imena (Olympic Airlines, zatim Olympic Airways, pa Olympic).

Iako logo asocira na Olimpijske igre, naziv kompanije nije izabran u čast najvećeg međunarodnog sportskog događaja, već u čast Olimpskih bogova, koji prema grčkoj mitologiji žive na planini Olimp.

Imate poteškoća sa letom avio kompanije Olympic Air?

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

 

Raspored Letova

Šifra Leta Let iz Let za Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned Polazak Dolazak Vreme Leta

Sve informacije na ovoj stranici su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanije zadržavaju pravo izmene u bilo kom trenutku.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili Vam je potrebna pomoć u komunikaciji sa avio kompanijom Olympic Air možete nam pisati na info@playtravel.rs

Svakodnevno unapređujemo kvalitet i količinu informacija na našem sajtu. Vaše mišljenje nam je veoma važno, u komentarima nam možete pisati Vaše predloge i oceniti kvalitet objavljenih informacija.

Klikom na Pošalji Komentar izjavljujem da se moja recenzija zasniva na sopstvenom iskustvu i da predstavlja moje stvarno mišljenje o navedenoj avio kompaniji. Nisam zaposlen u Avio Kompaniji i nije mi ponuđen nikakav podsticaj ili nakanda od strane avio kompanije za pisanje ove recenzije-komentara. Upoznat sam i prihvatam da playtravel.rs ima politiku nulte tolerancije u pogledu lažnih recenzija. Pogledajte smernice za objavljivanje recenzija.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar