Disclaimer

Smernice za objavljivanke recenzija
Pre postavljanja recenzije-komantara budite sigurni da ste pažljivo pročitali sve smernice u nastavku

Lično iskustvo
Objavljivanje recenzije-komentara odnosi se na deljenje vašeg ličnog, pozitivnog ili negativnog iskustva sa navedenom Avio Kompanijom. Ne želimo da čitamo i da objavljujemo ono što ste videli na drugim forumima ili čuli od drugih putnika, već da saznamo više o ličnim utiscima i zapažanjima iz prve ruke. Nemojte pokušavati da prenosite tuđu recenziju, umesto nje napišite svoju priču i dopustite da Vaše iskreno iskustvo pomogne drugim putnicima da naprave pravi izbor.

Žalbe
U potpunostii smo svesni da postojanje starog ili sadašnjeg pitanja-žalbe može/i najverovatnije hoće ozbiljno uticati na vaš komentar i ocenu. Dijeljenje vašeg negativnog iskustva sa Avio Kompanijom ili određenom uslugom je potpuno u redu dok god to tvrdite sa dovoljno argumenata. Međutim, područje korisničkih komentara nije mesto za upite, rasprave ili diskusije vezane za pritužbe. Nudimo vam prikladnije mesto za podnošenje žalbi i rešavanje pritužbi.


Činjenice
Potpuno ste slobodni da delite svoje iskreno mišljenje o Avio Kompaniji, ali pokušajte da svoje izjave potkrijepite odgovarajućim informacijama. Ne podcenjujte inteligenciju drugih putnika tako što ćete ostavljati komentare u jednoj rečenici poput „OMG, ova kompanika je sjajana“ ili „Ovo kompanija je prilično veliko sranje“.

Ažuriranja
Iako smo mogli da shvatimo određeni stepen evolucije po vašem mišljenju u vezi sa nekom Avio Kompanijom, definitivno ne možemo razumeti niti prihvatiti višestruke komentare na istu temu, za istu Avio Kompaniju, objavljeni u kratkom vremenskom periodu.
FormatiranjeMolimo Vas da obratite pažnju na formatiranje komentara. Ne očekujemo savršeni izgled, ali budite sigurni da koristite osnovna pravopisna pravila i interpunkcije. Niko ne voli čitati samo gomilu teksta, bez početka i kraja, bez odlomaka i sa užasnim pravopisom, zar ne?
Taster za velika slovaAko treba da naglasite nešto, nemojte koristiti Caps Lock! Postoje bolji načini da se naglasite određena reč ili rečenica od vikanja na mreži. Sukob interesaPotrebna su nam objektivna, opravdana i nepristrasna mišljenja. Što znači da Vam ovde nije dozvoljeno promovisanje sopstvenog brenda ili usluge.


Privatnost
Imajte na umu da su svi komentari korisnika javni i otvoreni za sve koji pregledavaju našu veb stranicu. Molimo vas da ne delite osetljive lične podatke za vas ili bilo koga drugog prilikom postavljanja komentara. Ukratko, ne postavljajte puna imena, e-poštu, brojeve kreditnih kartica ili bilo koje druge detalje koji mogu ugroziti Vašu privatnost.


Sadržaj
Molimo Vas, nemojte krasti sadržaj sa drugih veb lokacija ili korisnika, znamo da ste dovoljno pametni da biste napisali sopstvene kritike.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Nije u pitanju rezervacija, samo provera cene i cene sa prtljagom i datum polazaka i vreme

    Ana Borjanović
     odgovori
    03/11/2020

    Nisam htela da rezervisem odmah kartu, htela sam da vidim cenu i da li postoji let za taj datum, jos uvek ne znam tacan datum polaska.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar