FAQ Da li je moguće otkazati Wizz Air avio kartu?

Otkazivanje putovanja od strane putnika

Otkazivanje Vaše avio karte na letovima low cost kompaniej Wizz Air kada je preostalo više od 14 dana do leta je potrebno platiti penale u iznosu od 70 EUR po osobi. Ukoliko je ukupan iznos avio karte bio niži od 70 EUR, dalje akcije nisu potrebne samo nepojavljivanje na aerodromu podrazumeva i njeno otkazivanje.

Ukoliko je do Vašeg leta preostalo manje od 14 dana penali za njeno otkazivanje iznose 90 EUR. Ukoliko je ukupan iznos avio karte bio niži od 90 EUR, dalje akcije nisu potrebne samo nepojavljivanje na aerodromu podrazumeva i njeno otkazivanje.

Zahtev za otkazivanje avio karte možete podneti na našem sajtu, podnesi zahtev za refundaciju ovde, ili mailom na wizz@playtravel.rs

*Napomena: za razliku od tradicionalnih avio kompanija, ukoliko imate povratnu avio kartu i niste iskoristili odlazak, avio kartu u povratku možete neometano koristiti, bez dodatnih troškova.

Otkazivanje putovanja od strane avio kompanije

U slučaju otkazivanja leta u skladu sa Uredbom (EC) Br. 261/2004 (Uredba), kojom se definišu zajednička pravila o kompenzaciji i pomoći putnicima u slučaju uskraćivanja ukrcavanja i otkazivanja ili dugog kašnjenja letova, imate sledeća prava:

Ponovo na novu avio kartu za let koji obavlja Wizz Air ili neka druga avio-kompanija pod sličnim uslovima prevoza do vašeg krajnjeg odredišta što je pre moguće, a u zavisnosti od raspoloživosti mesta.

Potpunu refundaciju avio karte ukljući i njen povratak ukoliko postoji.

Osim finansijskog dela imate pravo na dva dva telefonska poziva potpuno besplatno.

U slučaju promene datuma na dan nakon planiranog polaska otkazanog leta, imate pravo na besplatan hotelski smeštaj kao i besplatan aerodromski transfer

Ukoliko sve dodatne troškove usled otkazanog leta platite sami obavezno sačuvajte sve priznanice-račune kao dokaz o uplati na osnovu kojih možete zahtevati refundaciju sredstava od avio kompanije.

Otkazivanje usled vanrednih okolnosti

Otkazivanje letova usled vremenskih nepogoda i/ili vanrednih okolnosti koje avio kompanija nije mogla da izbegne nije u obavezi da izvrši nadoknadu troškova.

Vanredne okolnosti mogu biti: kontrola vazdušnog saobraćaja, vremenske prilike, sindikalne mere, uzbuna zbog terorizma ili drugi bezbednosni razlozi, zatvaranje aerodroma ili piste, građanski nemiri, viša sila, razlozi koji utiču na bezbednost leta.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

67 Komentara
 1. Otkazivanje rezervacije

  Radoslav
   odgovori
  11/11/2018

  Greskom sam rezervisao povratnu kartu na relaciji Beograd – Hannover,a trebao sam suprotno Hannover – Beograd,sto sam posle i uradio,pa me zanima dali se moze otkazati prva rezervacija i dali imam pravo na povracaj novca.Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   12/11/2018

   Radoslave, u nekim situacijama supervizor avio kompanije moze odobriti refundaciju u ovakvim situacijama, mozete nam poslati informacije o Vasoj rezervaciji na mail wizz@playtravel.rs kako bi smo podneli zahtev za refundaciju i pokusali da vratimo iznos za pogresnu avio kartu.

 2. Otkazivanje leta

  Gordana Gajic
   odgovori
  15/03/2020

  Postovani. Povratnu kartu za malme sam uplatila prije mjesec dana ali zbog novonastale situacije sa korona virusom zeljela nih da otkazem let da li postoji mogucnost vracanja para

 3. Tamara
   odgovori
  02/12/2019

  Postovani, potrebna mi je informacija. Naime, greskom mi je karta rezervisana za 20.12. umesto za 25.12., da li postoji mogucnost promene datuma leta i da li se to naknadno placa?
  Hvala :-)

 4. Otakzivanje leta

  Dino
   odgovori
  19/12/2019

  Kupio sam povratnu kartu ocu i let je za 4 dana , medjutim danas mi javlja da je bio kod doktora i nemoze da putuje mora ostat zbog zdravstvenih problema..karta nije cekirana dali je moguce da se otkaze ili prebaci na drugi datum?
  Hvala

 5. Koliko puta se može pomeriti termin leta

  Mirjana
   odgovori
  30/01/2020

  Poštovani
  Sin je rezervisano kartu za Lisabon iz Budimpešte za 03.02.
  Viza još uvek nije stigla. Karta je rezervisana sa mogućnošću pomeranja termina
  Koliko puta se termin može menjati? Jer nam termin zavisi od termina dobijanja studentske vize
  Unapred zahvalna na brzom odgovoru

 6. Refundacija novca

  Samir
   odgovori
  25/02/2020

  Dobar dan…kupio sam karte za milano.let zakazan za 18 mart medjutim otkazao sam kartu zbog trenutne situacije u tom gradu..zelim da znam sa obzirom da su tri karte placenje 104 eura..ne zanima me povracaj novac samo da ne placam penale jer..a karte su trenutno skuplje mnogo u zavisnosi tada kad su kupljene..hvala

 7. mia
   odgovori
  01/03/2020

  poštovani, kupila sam dve karte Beograd Bazel za 16.02.Usled novonastalih okolnosti verovatno ću otkazati putivanje. Da li imam pravo na refundaciju?

 8. Otkazivanje putovanja zbog coronavirusa

  Gorana
   odgovori
  06/03/2020

  Poštovani,

  Kupili smo povratne karte na relaciji Beograd-Malme za 24. mart. Međutim iz straha od koronavirusa koji u Švedskoj uzima maha domaćini kod kojih je trebalo da odsednemo su nam preporučili da ne dolazimo. Možemo li da dobijemo refundaciju ili bar promenu/ odlaganje leta?Karte su plaćene u potpunosti još u januaru.

  Hvala unapred na odgovoru,
  Gorana Ilić

 9. Refundiranje novca usled otkazivanja

  Petar Babic
   odgovori
  10/03/2020

  Postvani,

  Povodom nastale situacije i velike epidemije korone virusa, da li je moguce dobiti novac nazad i otkazati let ili mozda pomeriti let za neki drugi period?
  Hvala

 10. Korona virus

  Jelena
   odgovori
  10/03/2020

  Postovani,zbog situacije sa virusom corona postoji li sansa da se karte zamene ili povrati novac?

  Pozdrav

 11. otkazivanje leta zbog Korona virusa

  Zorica Rakic
   odgovori
  11/03/2020

  rezervisala sam kartu za let iz Beograda do London Luton 18.03.2020.ukoliko se obustavi let od strane vaše konpanije zbog situacije u vezi Korona virusa ,pitam Vas da li će te vratiti novac za kartu.
  pozdrav i hvala ako mi odgovorite

 12. Otkazivanje leta zbog Virusa.

  Asima
   odgovori
  12/03/2020

  Rezervisala sam 4 karte od Baden-baden do Tuzle 16.03.2020 sa Wizzair pa ne interesuje kako mogu otkazati let i izvršiti povrat novca?Unaprijed hvala.

 13. otkazivanje leta zbog coronavirusa

  Alma
   odgovori
  12/03/2020

  Molim Vas, svjesni ste novonastale situacije i preporuka Ministarstva vanjskih poslova da gradjani BiH ne napustaju BiH, pandemija je proglasena i ovo je globalni problem.Kakav je stav Vase aviokompanije, kako izaci u susret klijentima.Znate koliko nas je prisiljeno otkazati nazalost putovanje…karte sam kupila za let Tuzla-Keln 15.03..za mene i sina, a i povratna iz Billunda za Tuzlu, u pitanju je iznos koji nije zanemarljiv oko 850 KM…Sta mogu poduzeti, sta Vi mozete uciniti?

 14. Pomoć pri otkazivanju leta

  Nenad
   odgovori
  13/03/2020

  Zanima me kako da otkazem let, ostalo je tri dana do poletanja, a ja ne znam kako da otkazem a da mi vrate bar neke pare, tri karte su kost

 15. Otkazivanje leta

  Martina
   odgovori
  14/03/2020

  Zanima me da li ćete otkazivati letove prema Austriji i Hrvatskoj ?

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   15/03/2020

   Martina, svakog trenutka dolaze nove informacije o letovima, za sada veliki broj letova ostaje po planiranom redu letenja. Ali velika verovatnoca, da zbog uredbi koje svaka zemlja donosi na dnevnom nivou, u narednom periodu bude dodatnih otkazivanja letova.

 16. Corona

  Dunja stanojevic
   odgovori
  15/03/2020

  Kupila sam kartu Beč Niš povratnu(20.3-23.3),zbog novo nastale situacije i zatvaranja granica i uvođenja vanrednog stanja rešila sam da ne putujem. Da li imam prava na povraćaj novca ili promenu datuma putovanja?

 17. Kupljena karta

  Zoran
   odgovori
  20/11/2019

  Koliko košta promena imena na kupljenoj karti tj da se ustupi drugoj osobi?

 18. Virus

  Sandra
   odgovori
  15/03/2020

  Volela bih da znam da li će se otkazivati letovi zbog trenutne vanredne situacije. Imam rezervaciju kod vas i ne znam šta mogu da očekujem. Hvala

 19. Corona

  Karmela
   odgovori
  15/03/2020

  Poštovani, kupila sam preko esky povratnu kartu Beč-Lisabon sa uplaćenim osiguranjem otkaza putovanja. S obzirom na svu ovu situaciju s coronom i nemogućnosti putovanja, što zbog zatvorenih granica, što zbog straha, zanima me da li mogu otkazati putovanje bez većih finansijskih posljedica.
  Hvala!

 20. Refundacija

  Aleksandar
   odgovori
  17/03/2020

  Kupio sam dve povratne karte Nirnberg-Temisvar (05.04-12.04),zbog novo nastale situacije i zatvaranja granica i uvođenja vanrednog stanja resili smo da ne putujemo. Da li imam prava na povraćaj novca ili promenu datuma putovanja?

 21. karlsruhe-beograd korona 22.03.2020

  mico
   odgovori
  19/03/2020

  postovani, let je zbog korone otkazan.. novac vracen u moj account balance,
  da li ce biti refundiran na karticu sa kojom sam platio ?
  za sada na moj account ja to ne vidim–>tu opciju.
  verovatno su guzve i sporo sve ide?
  znaci pitanje je : vidim novac(uvecan 20% ) na mojem account balance, ali ne vidim nacin da trazim da mi se vrati na karticu…
  hvala.

 22. Easyjet

  Borko
   odgovori
  25/03/2020

  Kupili smo 12 karte aviona karta easyjet…reyervacija 23-26.maj, al vlada svajcarska je doneo odluka otkaz organizacija turniri sporta….da li imam pravo povracaj novcana karte easy jet.?

 23. otkaz leta

  Dragan
   odgovori
  19/04/2020

  Poštovani,
  Wizz air me je obavestio da je moj let otkazan zbog Covid-19. Da li postoji rok u kome moram da se izjasnim da li želim da refundiram ili promenim otkazan let?

 24. Wizz Kredit

  Darijo
   odgovori
  24/04/2020

  Pozdrav.
  Otkazana su mi tri leta zbog coronavirus. Sada mene zanima da li je moguće pare sa wizz računa prebaciti na moju bankovnu karticu kojom sam i platio te letove? I kako?
  Lp ;)

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   25/04/2020

   Darijo, ovo opcija je moguća nakon što podnesete zahtev za refundaciju i sredstva koje dobijete na Vaš Wizz Air Account možete preneti na platnu karticu kojom ste izvršili plaćanje podnošenjem zahteva na sledećoj stranici > > >

 25. Promjena datuma leta

  Adnan
   odgovori
  21/06/2020

  Poštovanje

  Novonastalom situacijom moj let Tuzla -frankfurth hahn se mijenjao 2 puta ,treci put je promijenjen 20.06.2020 do 30.6.2020 kada je promijenjen u ovaj datum pratio sam situaciju i bilo je rečeno da će se otvoriti granice unutar EU i još neke zemlje Europe,stim da su ponovo produžili restrikcije do 1.7.2020 nisam mogao sa letim jer ne dozvoljavaju ulaz turistima .dali mogu vratiti karte i novi datum

  Hvala s postovanjem

 26. Otkazivanje leta

  Andrea
   odgovori
  25/06/2020

  Treba da putujem sa troje dece za Beograd iz Dortmunda,za nekih 40 sati ( toliko je ostalo do leta). Zbog situacije sa koronom i obaveznim karantinom,po povratku za Nemacku,odustali smo od leta. Vidim da postoji opcija,ako se ne pojavimo na aerodromu,da ce samim tim nase karte biti otkazane.Znaci 4 karte u jednom smeru i jedna povratna,ukupan uplaceni iznos 325,00 eur. Hocu li imati dodatnih troskova u ovoj situaciji?

 27. Refundacija zbog karantina

  Gorana
   odgovori
  12/07/2020

  Poštovani,
  S obzirom da će izgleda biti leta Beograd – Malta 17.7. , a Srbija se nalazi na crnoj listi za odlazak na Maltu, interesuje me da li ćemo dobiti novac nazad ako se na Malti zahteva karantin za nas? Imamo povratne karte i idemo na 10 dana na odmor, ako može sa testom, u redu, ali na karantin ne možemo da pristanemo jer bi to stvorilo probleme i osobama kod kojih idemo, a i to putovanje onda nema svrhu.
  Hvala na odgovoru!

 28. Jedno dijete mi je spriječeno da putuje

  Nada
   odgovori
  14/07/2020

  Poštovani,
  Kupila sam 4 karte za Tuzlu, 25.07. za sebe i troje djece. Najstarijem djetetu je škola produžena do 29.07., škola ne dozvoljava izostanak. Šta da radim, postoji li način bilo kakav način izmjenevza tu jednu kartu?

 29. Otakzivanje odmora

  Mina
   odgovori
  25/07/2020

  Zdravo
  Mene zanima znob situacije sa koronavirusom i cijelom svijetu zbog nedozvoljenih dolazaka u zemlje crvene zone mi bi
  Morali odgodit odmor za tursku agencija nam pravi ogroman problem kao odgadanje ne dolazi u obzir dali je istina ako odlucis da nejdes da ti agencija uzima po 200e po osobi za let imam sve dokaze da nije dozvoljen izlazak iz zemlje zbog vracanja u karantenu malo mi pojasnite kakva su moja prava oko vracanja novca jer moguce je promijenit datum
  Lokaciju cak i hotel jedino nemoze se otkazat karta do leta ima jos 3 sedm

 30. obavestenje

  jugoslav
   odgovori
  27/07/2020

  Postovani kupio sam dve povratne karte za Tel Aviv iz Budimpeste za 16.08.2020.godine,let2327,interesuje me ukoliko ne bude leta a nece ga biti zbog zatvaranja Izraela usred kovida,kakva su moja prava u vezi povracaja novca jer let nece biti izvrsen.Hvala

 31. Refundiranje

  Vanja Lukavac
   odgovori
  29/11/2019

  Postovani, kupila sam kartu iz Basela za Beograd po ceni od 117e za 5 januar. Zatim sam je otkazala i pisalo je da ce refundirati novac. Potom sam kupila novu kartu po ceni od 85e za 6.januar . Da li se novac refundira na karticu sa koje sam platila kartu? Hvala

 32. Odustajanje od leta

  Mirjana
   odgovori
  13/11/2019

  Kupila sam povratni kartu na relaciji Beograd-Baden/Baden za 05.12.-12.12.’19. Zbog poslovnih obaveza sam sprecena da odem na taj put. Da li mogu da otkazem putovanje,kome da se obratim i da li ce mi novac biti vracen?

 33. otkazivanje jedne karte

  Sandra
   odgovori
  20/11/2018

  Moja sestra je trebala sa mojim sinom da krene za Srbiju međutim on se razboleo.Da li je moguć povraćaj novca jedne karte

 34. Povratak novca za karte

  Smajlagic Muamera
   odgovori
  25/12/2018

  Zbog povrede ruke morala sam da dodjem prije vremena i uzela sam druge karte. Dali mogu da dobijem pare nazad ili da se rezervise neki drugi datum.Unapred hvala

 35. Informacije za trazenu refundaciju avio karte

  PLAY TRAVEL
   odgovori
  26/12/2018

  Postovani Maumera, molim Vas da sifru rezervacije i detalje letova posaljete na nasu e-mail adresu wizz@playtravel.rs

  Jelena Brankovic,
  Play Travel

 36. Informacija

  Vojkan
   odgovori
  03/01/2019

  Postovanje.
  Zelim da kupim 2 karte za mene i sina od 5 godina za datum 25 januar relacija Memmingen-Beograd. Postoji mogucnost da mozda necemo putovati tog dana ako ne dobijem odmor,interesuje me da li ce postojati neki problem ako otkazemo let? Odnosno da li se mora dodatno platiti otkazivanje leta? Ukupna cena za obe karte je oko 60eu.Nije mi potrebna refundacija novca ako ne putujemo. Unapred hvala na odgovoru.

  • Play Travel
    odgovori
   03/01/2019

   Vojkane, samo nepojavljivanje na let podrazumeva i otkazivanje avio karte, nisu potrebne dodatne akcije i što je najbitnije dodatnih troškova u ovom slučaju neće biti.

 37. Mirnes Dedic
   odgovori
  01/02/2019

  Postovanje dal je moguce da neko drugi osim mene otkaze let koji je rezervisan na moje ime

  • Play Travel
    odgovori
   02/02/2019

   Poštovani, moguće je samo ukoliko osoba koja otkazuje kartu poseduje sve podatke avio karte, kao i odgovore na sva sigurnosna pitanja koja mogu biti postavljena prilikom otkazivanja avio karte.

 38. Promena putnika

  Sladana Jovic
   odgovori
  11/02/2019

  Postovani
  Da li je moguce prebaciti kartu na drugog putnika,tj da ustupim nekom moju kartu jer sam sprecena da podjem na put

 39. Otkazivanje karte

  Atila
   odgovori
  15/03/2019

  Poštovani uzeo sam kart.avion.povratnu i iskoristio let do Beograda a povtarnu bi da otkažem da li treba da javim.Plaćene su karte.Hvala.

 40. wizzair membership discount card

  Jovana Koturov
   odgovori
  02/07/2019

  Poštovani, prilikom kupovine membership discounta carda
  nisam ukucala broj pasosa. Da li cu imati problema prilikom ukrcavanja? Da mi nije slucajno ukucan neki random broj
  pasosa?

  • rezervacija bez br pasosa

   maja
    odgovori
   05/09/2019

   postovani,da li mogu rezervisati kartu na vesem sajtu bez br pasosa jer treba da bude gotov za nekih deset dana i ako je moguce kako kasnije odraditi izmjene jer je let planiran nedelju dana posle podizanja pasosa…
   unaprijed hvala

   • Play Travel - Dejan
     odgovori
    10/09/2019

    Majo, naravno prilikom kupovine avio karte mozemo koristiti i podatke iz starog pasosa ili iz licne karte, koje naknadno, kada bidete dobili novi pasoš možemo promeniti.

 41. Let

  Suzana
   odgovori
  04/07/2019

  Ako otkazem let da li imam pravo na povracaj novca?

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   05/07/2019

   Suzana, na ovoj stranici možete pogledati uslove za otkazivanje avio karte. U zavisnosti od broja dana koliko je preostao do putovanja iznos penala može varirati. Napominjemo da su penali za otkazivaje prilično visoki i da ukoliko ste kupili karte po povoljnijim cenama često ne preostaje puno novca za refundaciju.

 42. propusten let niz stockholma

  nenad
   odgovori
  14/07/2019

  Pozdrav, kupio sam povratnu kartu iz stockholma do beograda pa me zanima posto mi je iskrslo da odvezem auto za beograd da li mogu da se jednostavno ne pojavim na aerodromu u stockholmu posle cekiranja a da ne izgubim pravo na povratnu kartu iz beograda za stockholm

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   01/08/2019

   Nenade, da, kod low cost kompanija kao sto je Wizz Air mozete iskoristiti povratni segment leta bez obzira da li ste iskoristili odlazni segment. Naravno, procedura cekiranja je takodje obavezna u periodu od 48 sati do 3 sata pre leta, kako bi ste izbegli dodatne troskove cekiranja na aerodromu.

 43. Otkazivanje puta

  Mirjana Vicentic
   odgovori
  08/11/2019

  Postovani , kupila sam povratnu kartu za mene i dete Beograd -Memingen 27. Decembar a povratak je 6 .januar. Moram da odustanem id odlaska iz porodicnih razloga. Kako mogu da otkazem karte i postoji li šansa za povrat novca jer ima vise od mesec dana do leta.

 44. Neuplacena karta

  Samra
   odgovori
  18/07/2019

  Postovanje, napravila sam rezervaciju karte, koju sam trebala u roku 24h platiti. Međutim ubrzo sam se predomislila i nisam izvrsila uplatu. Cak i poslije 4 dana jos uvijek mi stoji rezervacija u aplikaciji. Interesuje me da li cu morati platiti neke penale sto nisam uplatila kartu i kako da izbrisem tu rezervaciju iz aplikacije, hvala.

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   01/08/2019

   Samra, u Vasem slucaju nemate dodatnih troskova. Rezervacija ce automatski biti otkazana bez dodatnih troskova i uklonjena iz aplikacija najkasnije 7 dana od pravljenja rezervacije.

 45. Pogresna rezervacija

  Samra
   odgovori
  01/09/2019

  Poštovani, greškom smo naručili karte Tuzla -Frankfurt Han, a trebali smo Tuzla – Einhoven, da li bi mogli dobiti povrat novca nazad? Let je za 6 dana.Hvala

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   05/09/2019

   Samra, nažalost u ovakvim situacijama otkazivanje avio karte je moguće samo po pravilima i uslovima kupovine avio karte. Više informacija mozete pronaći na stranici iznad.

  • Otkazivanjek leta

   Daniel badura
    odgovori
   30/10/2019

   Uplatio sam 4 karte za mene suprugu i dvoje dece od 15 godina ukupan iznos povratne karte je 169 eura imam li pravo na povratak nekih sredstava let je 21.11 beograd memingen i 28 11 memingen beograd

   • Play Travel - Dejan
     odgovori
    31/10/2019

    Daniel, troškovi otkazivanja avio karata su viši o ukupne cene koju ste platili, i nažalost nema iznosa koji bi mogao biti refundiran u ovoj situaciji.

 46. Promena rezervacije

  Tamara
   odgovori
  21/09/2019

  Postovani,
  rezervisala sam povratnu kartu Memmingen-Nis za sebe(let je za 30dana).S obzirom da bih povela i dete staro 13god. postoji li mogucnost promene(da dodam i nju kao putnika) rezervacije?
  I ukoliko otkazem moju rezervaciju(karta je placena u iznosu 69€) hocu li imati dodatnih troskova prilikom otkazivanja i postoji li mogucnost povracaja novca?
  Veliko hvala unapred na odgovoru.

 47. Bojana
   odgovori
  29/09/2019

  Postovani, kupula sam 5 karata iz Madrida do Beca,ali u medjuvremenu su se desile promene i dva putnika moraju dan ranije da se vrate.Do leta je ostalo jos 7dana,da li je moguce zameniti let?

 48. POTVRDA PREKO EMAILA

  KALJACA ALMA
   odgovori
  30/09/2019

  LIJEPO VAS MOLIM AKO MOZETE DA PROVJERITE MOJU REZERVACIJU YI44SK LET IZ MALMÖ ZA TUZLU, NISAM NIKAKAV MAIL DOBILA KAO POTVRDU PLATILA SAM KARTICOM.OBICNO E MAIL DODZE ODMAH PA SA, ZABRINUTA POSTO JE SVE PLANIRANO I UZELA SAM GODISNJI ODMOR.
  HVALA VAM NAJLJEPSA

 49. Beka
   odgovori
  04/11/2019

  Postovani,
  Kupila sam dve karte za odrasle, dve za decu i za jednu bebu do 2 godine za Maltu. Iznos je bio oko 200 i nesto eura, ali me interesuje da li postoji mogucnost da promenimo ove karte za druge dve odrasle osobe koje bi uskocile umesto nas jer mi necemo moci da idemo, a verovatno ne bi bilo nista za refundaciju.
  Hvala unapred

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   08/11/2019

   Beko, nažalost promena imena putnika je prilično skupa i često se dešava da su nove cene avio karta povoljnije od promene imena, dok su i penali za otkazivanje viši od cene karata koje ste platili.

 50. Nisam dobila kartu na mejlu

  Danica
   odgovori
  06/11/2019

  Postovani,
  kupila sam kartu iz Pariza za Beograd i povratnu. Medjutim nisam dobila nikakav mejl na kojoj mogu skinuti kartu, tj. nisam dobila karte. Sta da radim? Let je vec sutra. Pozdrav

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   08/11/2019

   Danice, prilikom kompletiranja kupovine ste dobili potvrdu o kupovini avio karte koji je sadržao šifru (PNR) rezervacije, uz taj broj je najlakše pristupiti rezervaciji. Ukoliko niste u mogućnosti da pronađete šifru rezervacije i dalje se možete ukrcati na let ali uz dodatne troškove čekiranja na aerodromu. Neophodno je da na aerodromu budete dva sata pre leta kako bi ste imali dovoljno vremena za kompletnu proceduru.

 51. Povraćaj novca?

  Milica
   odgovori
  24/10/2020

  Poštovani,
  Uplatila sam za porodicu i sebe let Beograd-Larnaka i juče smo morali po pravilu da se testiramo na koronu. Saznala sam da sam pozitivna i sad posto nisam u mogućnosti da putujem, da li je moguće da mi se prebaci novac na wizza account pa da ga iskoristim kasnije?
  Poslala sam Vam i tekst na wizz@playtravel.rs

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar