FAQ Zašto mi na čekiranoj karti piše THIS IS NOT A BOARDING PASS?

Sve je u redu.

Ukoliko Vaša avio karta nakon prijave na let izgleda kao na slici, nemojte brinuti, ona je u potpunosti ispravna, sve dok ste ispravno uneli sve podatke iz pasoša prilikom prijave na let. Svi putnici Republike Srbije za većinu destinacija u EU su u obavezi da prođu dodatnu kontrolu putnog dokumenta. Ovakvu kartu je takođe neophodno odštampati i poneti sa sobom na aerodrom.

Putnici sa ovakvom kartom su u obavezi da prođu dodatnu kontrolu na šalteru za prijavu na let, kako bi službenici utvrdili, na osnovu pečata u pasošu, da li ste u predhonih šest meseci boravili duže od 90 dana u EU. 

Nakon provere, službenik Vam overava kartu za ukrcavanje sa kojom neometano možete nastaviti ka carinskoj kontroli.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

5 Komentara
 1. Cekiranje

  Radmila
   odgovori
  30/06/2018

  Nemogu da cekiram cerki kartu preko racunara ili mobilnog.Putuje sutra za Svedsku 2005 godiste je

 2. dimsa
   odgovori
  16/07/2018

  une sam pogresne podatke pri cekiranju karte hocu li imati problema na aerodromu

  • Play Travel
    odgovori
   16/07/2018

   Za neometano ukrcavanje i bez dodatnih troškova na Vaš let neophodno je da su svi uneti podaci budu ispravni odnosno da se poklapaju sa podacima u pasošu. Svaka razlika u podacima je potencijalna neprijatnost i eventualni dodatni trošak prilikom provere na aerodromu.

 3. Karta sa barkodom

  Gordana
   odgovori
  10/04/2019

  Postovni, da li moram da odstampam i kartu sa barkodom koju mi prikazuje u samoj wizzair aplikaciji na telefonu. Cekiranje sam vec obavila, i kada treba da preuzmem kartu prikazuje mi samo ovu Vasu navedenu sliku sa istim naslovom THIS IS NOT A BOARDING PASS. Prvi put letim sa Wizzair kompanijom. Tu kartu sa barkodom ne mogu da odstampam.

 4. Djurdjija
   odgovori
  05/05/2019

  Postovani
  Unela sam svoje ime umesto cerkinog prilikom rezervacije karte i dobila potvrdni mail kupljenje karte sa mojim imenom,da li ce biti moguce prilikom check in-a uneti ime cerke kada se budu unosili i podaci iz pasosa? Hvala

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar