Beč

4 dana – 2 noćenja /autobusom

 

Beč ima poseban položaj među devet austrijskih saveznih pokrajina, jer je ekonomsko, političko, umetničko i intelektualno središte Austrije, ali i savezna pokrajina s najmanjom površinom i najvećim brojem stanovnika. Ovo je veličanstven grad, s divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu.

 

Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u fascinantnoj privlačnosti ovoga grada. Prava je šteta ne posetiti ga, pa makar i za vikend i upoznati veličanstvene spomenike na Ringu, vrtove palate Belvedere , posetiti dvorac Šenbrun, zabavni park Prater, prošeteti po Mariahilfer ili Kärtner Strasse, popiti kafu u ulici Graben, videti što je napravio Hundertwasser.

 

Beč

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan BEOGRAD – Beč

Polazak iz Beograda ispred Sava centra (savska strana) u 06:00h. Dnevna vožnja preko Horgoša, Budimpešte, Đera sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beč u poslepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada : stambeni kompleks Hundertwasser, novi Beč, UNO CITY, Austria centar a zatim najpoznatijim bulevarom Ring, duž koga su raspoređena zdanja carskog Beča: Opera, kompleks dvora- Hofburg, muzeji, spomenik Neznanom junaku, Parlament i Burgteatar, Berza, zavetna crkva, kasarne, Dunavski kanal, katedrala Sv.Stefana. Smeštaj u hotelu. NOĆENJE. 

 

2.dan BEČ

DORUČAK. FAKULTATIVNI obilazak baroknog dvorca Šenbrun (letnja rezidencija habzburške dinastije) uz pratnju lokalnog vodiča na našem jeziku. Fakultativni program za veče- doživeti atmosferu svetske prestonice muzike Wiener Klasik koncert (dela Mocarta i J.Štrausa) u palati bečke berze u izvođenju Bečkog rezidenc orkestra. NOĆENJE.

 

3. dan BEČ – BEOGRAD

DORUČAK. Slobodno vreme u centru grada. Odlazak za outelet centar Pandorf na putu od Beča ka mađarskoj granici. Slobodno vreme do polaska za Srbiju . Noćna vožnja preko Đera, Budimpešte, Horgoša sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

 

4. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. KRAJ PROGRAMA.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 127 €

 

 

DOPLATE

 • Za jednokrevetnu sobu: 55 €.
 • Cena za III odraslu osobu ( na pomoćnom ležaju): 125 €.
 • Cena za dete do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe ( na pomoćnom ležaju ): 100 €.

 

Važno

Maloletna lica koja putuju sama ili sa jednim roditeljem moraju imati overenu saglasnost roditelja ili staratelja.

 

NAČIN PLAĆANJA

 • Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, American Express i Visa na 6 rata bez uvećanja,
 • Kreditne kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina),
 • Čekovi građana:
 • Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate
 • Mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata od po 10 % na ostatak dugovanja.
 • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja,
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
 • Kredit: Agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANCA INTESA NA DAN UPLATE

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Autobuski prevoz na navedenoj relaciji vozilima turističke klase (audio, video, klima);
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Beču;
 • Razgledanje Beča;
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme putovanja;
 • Usluge strucnog lokalnog vodica na nasem jeziku;
 • Troškove organizacije putovanja.

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika.

POSLEDNJI ROK ZA PRIJAVU JE DO POPUNE MESTA

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Fakultativne izlete, ulaznice za lokalitete navedene u programu;
 • Individualne putnikove troškove;
 • Putno osiguranje

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

 • Šenbrun palata(Imperial tura,ulaznica,lokalni vodič,transfer) – 20 €
 • Koncert – 30 €

 

Opis i lokacija Hotela

Hotel Appartmenthotel 3*

www.austria-trend.at

 

Hotel se nalazi u blizini tržnog centra Europlaza a 7 km tj. 14 minuta sa gradskim prevozom (autobusom) od centra grada. Smeštaj može biti u 1/1, 1/2 i 1/3 sobama.Sobe imaju: SAT TV, telefon, kupatilo.

 

Doručak – samoposluživanje (izbor više jela).

 

Napomena

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

 

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.

 

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza utovanja.

 

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar