KoncertiJustin Bieber prevoz na koncert decenije u Zagrebu

Justin Bieber gostuje 9. novembra u Zagrebu, rezervišite prevoz iz Beograda i Novog Sada na koncert popularne muzičke zvezde

Rezervišite Vaš prevoz na koncert Justina Biebera u Zagrebu odmah.

Jedan od najinteresantnijih koncerata ove godine u regionu 9. novembra u zagrebačkoj Areni održaće Justin Bieber. Najpopularniji portal za tinejdžere Famoza.net i Play Travel Vas vode na koncert decenije.  Očekuje se atraktivan koncertni nastup uz prisustvo gostujućih zvezda.

Famoza portal

Ovaj događaj biće veliko osveženje na koncertnom nebu u okruženju, a Justin Bieber obećao je da će njegova “Purpose” turneja biti spektakl kakav do sad nije viđen.

Famoza je prvi nezavisni regionalni portal za tinejdžere. Osim praćenja života i karijera najpopularnijih zvezda planete, cilj portala je i njihovo gostovanje na našem podneblju. Famoza.net  od starta promoviše kreativnost naših čitalaca, pruža im prostor da se izraze na sajtu i podržava njihove akcije i okupljanja.

Justin Bieber prevoz na koncert Purpose Zagreb 2016

Cena organizovanog prevoza na koncert Justina Biebera u Zagrebu je 44 EUR po osobi, a u to je uključena povratna autobuska karta 09.11.2016. do i od sporske hale Arena u Zagrebu.

VAŽNO: Ovo je promotivna cena koja će važiti do 1. septembra, nakon čega će karte za prevoz na koncert Justina Biebera biti u prodaji po redovnoj ceni od 49 EUR.

Polazak iz Beograda sa parkinga kod Sava Centra u 08:00. Okupljanje putnika iz Novog Sada je na parkingu kod Železničke stanice (kod Lokomotive), u 09:00, polazak iz Novog Sada je u 10:00. Vožnja auto-putem kroz Hrvatsku uz usputne pauze radi odmora. Ulazak na koncert. Nakon završetka koncerta polazak za Beograd. Dolazak u Beograd je planiran za rane jutarnje časove.

Molimo Vas da navedete ispravne podatke, a u ukoliko Vam je potrebna pomoć pri rezervaciji u svakom trenutku možete pozvati naše agente kontakt centra, ili nam možete pisati na koncerti@playtravel.rs

Detalje o tome kako možete izvršiti plaćanje rezervacije prevoza za koncert možete pronaći na sledećoj stranici.

Rezervišite prevoz na koncert

    1. 1
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar