Leptokaria

Leptokaria je živopisno letovalište, smešteno na najlepšem delu Olimpske rivijere, udaljeno od Soluna oko 100 km. Poznata je po dugoj peščano-šljunkovitoj plaži, kristalno čistoj vodi, toplom moru i prijatnim noćima. Poslednjih godina izgrađen je veliki broj novih hotela i apartmana, restorana, kafića, diskoteka i prodavnica, tako da je mesto postalo jedno od najpopularnijih destinacija za naše turiste.

Leptokaria

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan – Putovanje Beograd – Leptokaria – sastanak putnika na parkingu ispred hotela “Continental” pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u 19h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima
2. dan – 10. dan – Leptokaria – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje
11. dan Leptokaria – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima
12. dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i graničnim prelazima).

Polazak i dolazak autobusa: Datuma određenog u ponudi; Povratak iz Leptokarie pretposlednjeg dana aranžmana oko 15 h po lokalnom vremenu.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV VIDEO, DVD, AC , WC; visokopodni ili dabldeker) Beograd -Leptokaria – Beograd, boravak od 12 dana / 9 noćenja sa uslugom po izboru, u sobama, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja.
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Individualne troškove
 • Međunarodno putno osiguranje, koje je prema uputstvu ambasade neophodno za pribavljanje individualne vize, za putnike koji poseduju stare-plave pasoše Republike Srbije, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.

NAČIN PLAĆANJA

 • 40 EUR po osobi prilikom rezervacije
 • Preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim ili debitnim karticama, čekovima građana…
 • U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aražmana podleže promeni.

DOPLATA ZA POLUPANSION

U obližnjoj taverni osobi za ceo period boravka (doručak – kontinentalni, večera- meni ). Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje ili polupansion) samo prilikom rezervacije aranžmana.

POPUSTI

 • Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 45 EUR, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.
 • Dete od 0 do 12 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 40% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 65 EUER, ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju.
 • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina, može da koristi zajednički ležaj.
 • Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
 • Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 25 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 65 EUR.

DOPLATA ZA 1/1

S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.

sopstveni prevoz

 • Cena aranžmana se umanjuje za 25 EUR po osobi, osim za smene 16.05/26.05/ 03.06; 10.09/19.09/28.09.2014., gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.
 • Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher (takođe i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš)
 • U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 EUR osim za smene 16.05/26.05/03.06; 10.09/19.09/28.09.2014.

OPIS SMEŠTAJNIH JEDINICA

VILA ALEXANDRO

Nova kuća, udaljena 150m od mora, locirana u atraktivnijem delu Leptokarije. Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, takodje poseduje cetvorokrevetne, petokrevetne i sestokrevetne apartmane. Svaki studio / apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju (bez rerne), kupatilo, terasu, TV i klima uređaj – koriscenje je ukljuceno u cenu.

VILA KATARINA

Udaljena je 10m od plaze. Nalazi se u mirnijem delu Leptokarije, udaljena je od centra grada 500m. Vila poseduje 1/2, 1/3 studija i 1/4 app. Sve sobe imaju klimu (koriscenje klime je uracunato u cenu najma) TV, mini kuhinju, frizider, terasu. Studija su rasporedjena na II sprata i prizemlje.

NAPOMENE

Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.

Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom – plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku (taksa iznosi 35 EUR i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije grčke vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.

U apartmane ili studie se ulazi posle 14:00h, a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.

Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Organizator putovanja je agencija LUI TRAVEL i YUTA, licenca br.OTP 23/2010 od 30.01.2010.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar