Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. Najpoznatija plaža Marmarasa počinje sa južne strane mesta – van grada , i proteže se do Porto Carasa, poznatog turističkog kompleksa, duga je preko 3 km, a po mnogima najlepša na Halkidikiju. Trgovi, šetalište uz more, luka, kapetanija, mnogobrojne taverne i radnje upotpunjuju ovaj grad koji živi preko cele godine.

 

Neos Marmaras

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan – Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra u 20:00. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 00:30 pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

 

2-11. dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije do 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

 

12. dan – Napustanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika oko 17:00, po lokalnom vremenu. Polazak za Beograd.

 

13. dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

 

AUTOBUSKI PREVOZ

 • Polazak autobusa je dan ranije od navedenog datuma:
 • Iz Beograda – parking Sava centra u 20:00

 

Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u 17:00 po lokalnom vremenu.
U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 45 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.
Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa.

 

SOPSTVENI PREVOZ

Cena aranžmana se umanjuje za 45 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

 

ARANŽMAN OBUHVATA

 • Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Neos Marmaras–Beograd,
 • smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima,
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 • Obavezno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove.

 

Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.
 • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
 • Na rate čekovima gradjana
 • Platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)
 • Putem administrativne zabrane

 

POPUSTI I DOPLATE

Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu, dete od 2-12 godina osobe na zajedničkom ležaju plaća iznos od 45 eur i ima svoje mesto u autobusu, deca od 7-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

 

OPISI VILA

Vila “LAKIS” – se nalazi u centru, na 50 m od mora i na 10 min hoda do plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja) i 1/3 studijima (francuski ležaj + 1 singl) i 1/4 apartmanom (dve odvojene prostorije, u sklopu jedne se nalazi francuski ležaj, u drugoj se nalaze dva singl ležaja), koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu). Vila poseduje određen broj renoviranih studia i apartmana, pa u cenovniku imaju oznaku Lakis +.

 

Vila “INA” – se nalazi na izuzetno lepoj poziciji, na samo 1-2 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (francuski ležaj ili 2 singl ležaja) i 1/2+1 studijima (francuski ležaj + jedan pomoćni ležaj) , koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5eur po danu). Određen broj terasa ima lep pogled na more.

 

Vila “TEODOSIS” – se nalazi na 50m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 i 1/2+1 studijima (francuski ležaj + fotelja na razvlačenje), koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

 

Vila “ALCANO” – se nalazi na izvanrednoj lokaciji, u samom centru, na 50m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 studijima (manji francuski ležaj) i 1/3 studijima (manji francuski ležaj + jedan singl ležaj), koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

 

NAPOMENE

 • Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
 • Promena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana.
 • Objekti nisu opremljeni higjenskim sredstvima.

 

Ovaj program je radjen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika. U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

Organizator putovanja je T.A.Omniturs, licenca OTP 235/2010.

 

 

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar