Paralia

Paralia nalazi se na obali Egejskog mora u podnožju planine Olimp, oko 700 km od Beograda. Udaljena je 7 kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Ova popularna turistička destinacija je omiljeno letovalište naših turista. Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta omogućava bavljenje mnogim sportovima na vodi. Za ljubitelje kupovine i zabave Paralia pruža pravi užitak.

 

Paralia

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan – Putovanje Beograd – Paralia – sastanak putnika na parkingu ispred hotela “Continental” pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u 19h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 10. dan –  Paralia – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje.
11. dan Paralia – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12. dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i graničnim prelazima).

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV VIDEO, DVD, AC, WC, visokopodni ili dabldeker ) Beograd – Paralia- Beograd, boravak od 12 dana / 9 noćenja sa uslugom po izboru, u sobama, studijima ili apartmanima
 • Troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Individualne troškove
 • Međunarodno putno osiguranje, koje je prema uputstvu ambasade neophodno za pribavljanje individualne vize, za putnike koji poseduju stare-plave pasoše Republike Srbije
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom

 

NAČIN PLAĆANJA

 • 40 EUR po osobi prilikom rezervacije
 • preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim ili debitnim karticama, čekovima građana.

 

DOPLATA ZA POLUPANSION

U obližnjoj taverni za ceo period boravka (doručak – kontinentalni, večera- meni ). Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje ili polupansion) samo prilikom rezervacije aranžmana.

 

POPUSTI

 • Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 45 EUR, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju
 • Dete od 0 do 12 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 40% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 65 EUR, ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju
 • U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina, može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana
 • Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 25 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 65 EUR

 

DOPLATA ZA 1/1

S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.

 

ZA SOPSTVENI PREVOZ

 • Cena aranžmana se umanjuje za 25 EUR po osobi (osim za određene smene, gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana)
 • U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 EUR osim za određene smene-

 

Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo usluge prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.

 

OPISI HOTELA

JORGOS

 

Nalazi se 30m od plaze u delu Paralije ka Olympic Beach-u. Poseduje 1/2, 1/3 studija koja u svom sastavu imaju mini kuhinju, frižider, kupatilo, TV, AC. Korišćenje klime nije uračunato u cenu i doplaćuje se na licu mesta.

 

SOTOS

 

Nalazi se 50m od plaže u delu Paralije ka Olympic Beach-u. Poseduje 1/2, 1/3 studija koja u svom sastavu imaju mini kuhinju, frizider, kupatilo, TV, AC. Korišćenje klime nije uračunato u cenu i doplaćuje se na licu mesta.

 

VILA RANIA

 

Vila je smeštena pored hotela “Erato”. Vila u svom sastavu poseduje 1/2, 1/3 studija i 1/4, 1/5, 1/6 apartmane (dve odvojene sobe). Svaka soba ima mini kuhinju, frizider, kupatilo, TV, klimu. Korišćenje klime nije uračunato u cenu vec se doplaćuje na licu mesta.

 

NAPOMENE

 • Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
 • U apartmane ili studio se ulazi posle 14:00 h, a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.
 • Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.
 • U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
 • Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom – plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku (taksa iznosi 35 EUR i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije grčke vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
 • Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

 

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar