Polihrono

POLIHRONO: bus + smeštaj, paket aranžman – 10 noćenja

 

Halkidiki je poluostrvo na samom jugu grcke pokrajine Makedonija i sastoji se od 3 manja poluostrva (“prsta”) – Kasandre, Sitonije i Atosa (ili Svete Gore – nezavisnog administrativnog distrikta). Smatra se jednom od najlepših oblasti Grcke. Duge pešcane plaže, prelepa priroda, bujna vegetacija i simpaticna letovališta, uz obalu, čine ovu destinaciju primamljivom hiljadama turista koji ovde provode svoj godišnji odmor.

 

Polihrono

 

Polihrono – je jedno od najpoznatijih mesta Halkidikija. Nalazi se na prvom prstu , Kasandri, 98 km jugoistočno od Soluna, smešten u kristalno čistom zalivu Toroneos, okružen bujnom mediteranskom vegetacijom. Polihrono poseduje dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu. Prirodne lepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan – Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra u 20:00. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 00:30 pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11. dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 13:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12. dan – Napustanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika oko 17:30h iz Polihrona. Polazak za Beograd.

13. dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

 

AUTOBUSKI PREVOZ

 • Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli:
 • Iz Beograda – parking Sava centra u 20:00

 

Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u 17:30 iz Polihrona, po lokalnom vremenu.

 

U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 45 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

 

Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa.

 

SOPSTVENI PREVOZ

Cena aranžmana se umanjuje za 45 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

 

ARANŽMAN OBUHVATA

 • Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Halkidiki–Beograd
 • Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka
 • Troškove organizacije i vođstvo puta.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 • Zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove.

 

Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.
 • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
 • Na rate čekovima gradjana
 • Platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)
 • Putem administrativne zabrane

 

POPUSTI I DOPLATE

Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu, dete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 45 eur i ima svoje mesto u autobusu, deca od 7-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz), u 1/4 studiu u vili Hariklia četvrta osoba ima popust 50%, a u 1/5 apartmanu u vili Dimitris peta osoba ima popust 50%. Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

 

OPIS VILE

Vila “SARIKAS” – se nalazi na 200m od centra Polihrona i 400 m od plaže. Raspolaže 1/2 studijima (2 singl ležaja), 1/3 studijima (3 singl ležaja) i 1/4 dupleks apartmanima (dve odvojene sobe sa po dva singl ležaja). Svi su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

 

NAPOMENE

 • Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
 • Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
 • Promena posteljine i čišćenje apartmana je na 5 dana.
 • Objekti nisu opremljeni higjenskim sredstvima.

 

Ovaj program je radjen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika. U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

Organizator putovanja je T.A.Omniturs, licenca OTP 235/2010.

 

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar