Aerodrom Beograd od sledeće nedelje otvara svoja vrata za putnički saobraćaj

Beogradski aerodrom spremno dočekuje putnike: specijalne procedurena kako bi putnici bili zaštićeni

Avio kompanije su najavile da će od naredne nedelje započeti postepenu obnovu putničkog saobraćaja, a beogradski aerodrom „Nikola Tesla” u potpunosti je spreman da dočeka putnike.

Već od ponedeljka očekuju se prvi letovi: avio kompanija Wizz Air obnoviće liniju Beograd London Luton, avio kompanija Belavia letove za Minsk, a od 21. maja očekuje se da će Air Serbia povezati glavni grad Srbije sa Frankfurtom, Cirihom, Bečom i Londonom.

U zavisnosti od daljeg razvoja situacije, očekuje se da će i druge linije uspostaviti letove iz Beograda do kraja meseca, a od početka juna već su potvrđeni letovi na drugim linijama.

Aerodrom u Beogradu usvojio je niz procedura u cilju bezbednosti svih putnika, kao i zaposlenih. Neke od tih mera ovuhvataju organizacije tokova putnika, kao i pojačane mere higijene i dezinfekcije prostora.

U saopštenju beogradskog aerodroma navodi se da su procedure usaglašene sa međunarodnim i domaćim regulativama. Kako se ističe, ulaz u objekte aerodroma biće omogućen samo putnicima, kao i licima koje prate putnike sa smanjenom pokretljivošću i nepraćene dece. Obavezno je nošenje zaštitne maske tokom boravka na putničkom terminalu, održavanje lične higijene ruku i poštovanje održavanja minimalnog međusobnog rastojanja.

autor: Playtravel

16. maj 2020.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar