Alitalia – Nove linije za Najrobi i Johanesburg

Od marta bolja veza sa dve afričke destinacije!

Italijanska avio kompanija Alitalia će ovog proleća uspostaviti linije za Najrobi i Johanesburg.

Linija iz Rima za Najrobi će biti uspostavljena počev od 28. marta 2018. godine, a avio kompanija Alitalia će obavljati letove četiri puta nedeljno i to ponedeljkom, utorkom, sredom i petkom. Letovi iz Rima su predviđeni za 14:00h, dok je povratni let iz Najrobija  zakazan za 00:35h po lokalnom vremenu.

Od 8. aprila 2018. godine, Alitalia će uspostaviti i direktnu liniju Rim Johanesburg koju će održavati takođe sa četiri nedeljna leta: utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom. Letovi iz Rima za Johanesburg se očekuju u 22:10h, a povratni letovi iz Johanesburga za Rim su predviđeni za 21:00h, po lokalnom vremenu.

Oba leta avio kompanija Alitalia će obavljati avionom tipa Airbus A330 sa 250 sedišta podeljenih u tri klase: Magnifica, Premium Economy i Economy.

Alitalia leti svakog dana između Beograda i Rima i nudi povoljne veze ka ovim afričkim destinacijama.

Avio karte za letove Rim Najrobi možete da kupite odmah po ceni već od 402 EUR, a za letove Rim Johanesburg od 480 EUR. Ove cene su za povratne avio karte, sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Broj mesta je ograničen pa preporučujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

31. januar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar