Alitalia – Promotivna akcija za Italiju

Omladinske tarife za Italiju: Avio karte za Rim i još 17 italijanskih gradova već od 50 EUR!

Avio kompanija Alitalia pokrenula je promociju omladinskih tarifa za letove iz Beograda za Rim i ostatak Italije.

Avio karte po omladinskoj tarifi za letove iz Beograda za Rim u jednom pravcu možete da kupite odmah po ceni već od 50 EUR, dok avio karte za Algero, Brandisi, Bolonju, Bari, Kaljari, Kataniju, Firencu, Đenovu, Napulj, Palermo, Pizu, Kalabriju, Lamezia Terme, Torino, Trst, Veneciju i Veronu možete da kupite po ceni već od 75 EUR.

Iz Italije, avio karte u jednom smeru za letove iz Rima za Beograd imate priliku da kupite po ceni već od 70 EUR, dok avio karte za letove iz ostalih italijanskih gradova za glavni grad Republike Srbije možete da kupite po ceni već od 75 EUR.

Ukoliko budete brzi i pažljivo odaberete datume putovanja, povratne avio karte za Rim možete da kupite po ceni već od 120 EUR, dok za Veneciju, Đenovu, Bolonju i druge italijanske gradove avio karte možete da kupite po ceni već od 150 EUR.

Cene važe za omladinu (od 11 do 24 godina starosti), navedene su za avio karte u jednom pravcu, a takse su već uračunate.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

4. decembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar