Alitalia – Promotivne cene za Italiju

Italija nikad bliže!

Tokom nove promotivne akcije avio kompanije Alitalia možete da kupite povratne avio karte po sniženoj ceni za putovanja u ekonomskoj i biznis klasi ka Rimu i ostatku Italije.

Specijalna ponuda za Italiju važi sve do 31. januara 2020. godine, a ukoliko iskoristite priliku možete da kupite povratne avio karte za letove iz Beograda za Rim po ceni već od 132 EUR, dok su povratne avio karte za Firencu, Bolonju, Veneciju, Milano i druge italijanske destinacije po ceni već od 172 EUR.

Avio kompanija Alitalia nudi promotivne cene avio karata za putovanja u periodu od 17. januara do 12. jula 2020. godine.

Sve cene su navedene za povratne avio karte uz standardnu uslugu italijanske avio kompanije, a dodatne takse su već uračunate. Avio karte morate da kupite bar 7 dana pre datuma polaska odnosno početka putovanja.

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

24. januar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar