Alitalia uvodi liniju Rim Mauricijus

Beg od zime u topli zagrljaj Mauricijusa: naredne zimske sezone italijanska avio kompanija dodaje novu destinaciju u svoju mrežu letova

Italijanska avio kompanija objavila je da će počev od 28. oktobra 2018. godine uspostaviti direktnu liniju između Rima i Mauricijusa.

Alitalia planira da letove obavlja tokom zimske sezone, tj. za vreme zimskog reda letenja koji će trajati do 29. marta 2019. godine.

Letovi iz Rima za Mauricijus avio kompanija Alitalia će obavljati sredom, petkom i nedeljom sa polascima u 21:15h, dok će povratne letove Mauricijus Rim obavljati ponedeljkom, četvrtkom i petkom sa polaskom u 12:25h po lokalnom vremenu.

Najkraći letovi između Rima i Mauricijusa bi trebalo da traju oko deset sati i dvadeset minuta.

Novom linijom, italijanska avio kompanija će ponuditi beg o zime i hladnog vremena u toplije krajeve i prelepu prirodu ostrva u Indjiskom okeanu. Putnicima iz Srbije na raspolaganju su redovni dnevni letovi između Beograda i Rima, odakle mogu nastaviti svoje putovanje ka Mauricijusu.

Savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

5. april 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar