Emirates – Jeftine avio karte za Kinu

Snižene cene za letove iz Beograda, Skoplja, Tivta i Sarajeva ka Pekingu, Šangaju, Hong Kongu i još tri kineske destinacije, avio karte već od 505 EUR

Avio kompanija Emirates pokrenula je dugačku promotivnu akciju za letove iz Beograda, Skoplja, Sarajeva i Tivta ka nekoliko gradova u Kini.

Povoljne avio karte možete da kupite sve do 18. septembra 2018. za letove iz regiona za Peking po ceni već od 505 EUR, za Guangzhou od 536 EUR, za Šangaj od 555 EUR, za Hong Kong od 567 EUR, kao i za Yinchuan i Zhengzheu po ceni od 749 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Emirates.

Promotivne cene koje su navedene važe za letove bilo iz Beograda, Skoplja, Sarajeva ili Tivta.

Promotivna ponuda avio kompanije Emirates za Kinu se odnosi na putovanja u bilo kom periodu, osim od 15. do 28. decembra 2018. godine.

Mada promotivna akcija traje dugo, broj mesta je ograničen pa preporučujemo da ih kupite odmah online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

4. avgust 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar