Emirates – Povoljne cene za Australiju

Australija je nikad bliža!

Australija je nikad bliža sa avio kompanijom Emirates koja putnicima nudi povoljne konekcije i jeftine avio karte ka najpopularnijim australijskim destinacijama.

Avio kompanija Emirates letove ka Australiji obavlja preko aerodroma u Dubaiju, a konekcije u ponudi su često veoma povoljne. Tokom zimskog reda letenja, od kraja oktobra do kraja marta, razlika između letova iz Beograda za Dubai i iz Dubaija za Sidnej je samo 95 minuta.

Emirates promotivne povoljne cene avio karte Beograd

Emirates trenutno nudi povoljne avio karte za letove iz Beograda za nekoliko destinacija u Australiji: avio karte za Melburn možete da kupite odmah po ceni već od 993 EUR, za Sidnej od 1026 EUR, za Brizbejn od 1031 EUR, za Pert od 1042 EUR, a za Adelejd od 1091 EUR.

Sve cene su za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

6. mart 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Let od Australije do Srbije

  Dragan Petrovic
   odgovori
  11/06/2020

  Postovani, da li moja majka koja je u Adelaidi Juzna Australija moze da doputuje u Beograd letom preko Emirata zbog vanredne situacije?Pozdrav, Dragan

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar