Hainan Airlines – Uspostavljeni letovi Beograd Peking

Od danas iz Beograda i do Pekinga!

Kineska avio kompanija Hainan Airlines današnjim letom između Beograda i Pekinga povezala je Kinu i Srbiju avio linijom nakon 17 godina.

Hainan Airlines je takođe i prva kineska avio kompanija koja je uspostavila liniju između Pekinga i Beograda nakon 25 godina.

Avion avio kompanije Hainan Airlines sa oznakom HU7937 sleteo je u Beograd oko 9:14h, gde je upriličen svečani doček.

Svečani pozdrav vodenim lukom prvog leta avio-kompanije Hainan Airlines Global na liniji Peking-Prag-Beograd.Ceremonial water salute to the first Hainan Airlines flight from Bejing over Prague to Belgrade.

Posted by Aerodrom Nikola Tesla Beograd on Freitag, 15. September 2017

 

Povratni let za Peking, HU7938, se očekuje oko 11:00h.

Linija Beograd Peking će se obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, a za letove između dva grada avio kompanija Hainan Airlines će koristiti avion Airbus A330-300.

Letovi se trenutno obavljaju sa tehničkim sletanjem u Pragu, a kineska avio kompanija dobila je “vazduhoplovnu petu slobodu” kojom joj je omogućeno da prodaje avio karte na letovima između Beograda i Praga.

Avio kompanija Hainan Airlines navela je da bi od naredne letnje sezone mogla da poveća broj letova između Pekinga i Beograda, ali i da uvede direktne letove.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar