LOT – Specijalne cene za letove preko Budimpešte

Specijalna ponuda za letove za Cirih, Beč, Frankfurt i Minhen preko Budimpešte!

Avio kompanija LOT objavila je novu ponudu za letove iz Beograda za Beč, Cirih, Frankfurt i Minhen preko Budimpešte.

Uz novu liniju Beograd Budimpešta koju avio kompanija LOT planira da pokrene nakon 27. maja ove godine, poljska avio kompanija ponudila je putnicima iz Srbije i povoljne avio karte ka nekoliko evropskih gradova.

Pa tako, sada možete da kupite povratne avio karte za letove iz Beograda preko Budimpešte do Ciriha po ceni već od 275 EUR, za Minhen preko 281 EUR, za Frankfurt od 318 EUR, a za Beč od 230 EUR.

Uz pregled cena avio karata, avio kompanija LOT je prikazala i kako izgledaju konekcije za navedene destinacije. Polaske iz Beograda za Budimpeštu LOT planira svakog dana oko 15:45, dok se sletanje u Budimpeštu očekuje oko 16:25h. Uz pomoć kodšer sporazuma sa avio kompanijama Lufthansa i Austrian, LOT putnicima iz Beograda nudi potom letove istim danima za Frankfurt (polazak iz Budimpešte u 18:30h, sletanje u Frankfurt oko 20:10h), za Beč (polazak iz Budimpešte u 18:45h, sletanje u Beč oko 19:35h), za Cirih (polazak iz Budimpešte u 19:50h, sletanje u Cirih oko 21:25h), kao i za Minhen (polazak iz Budimpešte u 20:20h, dolazak u Minhen oko 21:35h).

Cene su navedene sa uračunatim svim dodatnim troškovima, ručnim prtljagom težine do 8kg i čekiranim koferom težine do 23kg i odnose se na povratne avio karte sa polaskom sa aerodroma „Nikola Tesla” u Beogradu.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

15. januar 2020.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar