Lufthansa Group pokreće letove iz regiona od kraja juna

Lufthansa najavila da povećava broj letova i linija zbog velike potražnje

Avio kompanija Lufthansa napravila je izmene u svom rasporedu letova, pa će neke linije obnoviti ranije nego što je prvobitno planirano.

Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju Lufthansa Grupe, plan je promenjen usled neočekivano visoke potražnje putnika i njihove želje da putuju.

Zbog toga, Lufthansa će pokrenuti letove iz Frankfurta za Ljubljanu, Dubrovnik i Pulu, kao i iz Minhena za Split i Frankfurt od 20. juna 2020.

Samo nekoliko dana kasnije, nemačka avio kompanija će od 23. juna povezati Minhen sa Beogradom.

Avio kompanija Lufthansa sada očekuje da će obnoviti čak 90% svojih kratkih letova do septembra, tj. više od 100 linija iz Frankfurta i 88 iz Minhena.

Pored već najavljenih letova, avio kompanija Austrian Airlines je navela da će od 29. juna povezati Zagreb i Beč, a od 30. jula i Podgoricu i Beč.

Swiss Air Lines je tokom vikenda uspostavio letove iz Beograda za Cirih, a u narednih nekoliko nedelja očekuju se i letovi za Prištinu, Skoplje, Ohrid i Budimpeštu.

Eurowings je ranije najavio da će početkom jula opet povezati Beograd i Štutgart, a sudeći po svemu, koronavirus kriza nije poremetila ove planove te se letovi očekuju od 2. jula 2020.

Svi navedeni datumi su okvirni i podložni promeni.

autor: Playtravel

5. jun 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar