Na najbrži način do najpovoljnijih avio karata!

playtravel.rs Vaše mesto za sve informacije i najbržu kupovinu avio karata!

Veoma smo uzbuđeni što smo konačno spremni za lansiranje našeg novog web dizajna, nakon skoro godinu dana, strastvenog i predanog rada na razvoju!

Videćete da su sada sve informacije o letovima i avio kompanijama vrlo lako dostupne i prikazane na najjednostavniji način.

Proces rezervacije je u potpunosti pojednostavljen i sve najpovoljnije tarife su sada na samo tri koraka od Vas. Svaka sekcija je sada u potpunosti prilagođena korisnicima na računarima i mobilnim telefonima.

Od samog početka smo znali da je potpuni redizajn sajta bio veliki poduhvat za nas, ali shvatili smo da je to prava stvar i da je tako nešto veoma neophodno za naše tržište.

Nekoliko naših ciljeva na novom sajtu su što brža i lakša navigacija za korisnike, kao i lakše ažuriranje sadržaja koji svakodnevno pripremamo za Vas.

Najviše od svega, posvećeni smo pružanju jednostavnog i informativnog sadržaja svim našim korisnicima koji se na nedvosmislen način mogu upoznati sa svim prednostima i manama avio kompanija koje lete iz našeg regiona.

Ocena kvaliteta usluge na letovima, pregledi kompanija sa svim neophodnim informacijama o čekiranju, prtljagu, putovanju sa decom i kućnim ljubimcima kao i detaljni komentari putnika će Vam na najbolji način olakšati sledeće putovanje.

Uz stručnu asistenciju u komunikaciji sa avio kompanijama sada ispravka greške, promene i specijalne zahteve je još lakše sprovesti u delo, iako avio karta nije bukirana na playtravel.rs pomažemo putnicima u pronalaženju najpovoljnijih avio karata za bilo koju destinaciju na svetu.

Predlažemo da svima koji žele bolje da nas upoznaju bace pogled na sajt jer tako mislimo da ćete steći veoma dobru ideju o tome ko smo i šta radimo kao kompanija.

Kao i uvek, ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili Vam je potrebna pomoć možete nas kontaktirati na pricajtesanama@playtravel.rs ili ostavite nam neke ideje u komentarima ispod.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar