Provedite Uskrs u Amsterdamu

Potraga za uskršnjim jajima u zoo vrtu, obilazak muzeja ili jednostavno uživanje u prolećnim bojama Amsterdama

Bez obzira da li se odlučite da u Amsterdamu provedete nedelju dana ili planirate da ovaj grad posetite samo tokom uskršnjeg vikenda, on će biti u stranju da vam ponudi pregršt načina za idealnu zabavu i odmor.

Od kraja marta do početka maja Holandija dobija nove boje zahvaljujući nepreglednim poljima cveća koje tada sija u punom sjaju. Kada odlučite da posetite Amsterdam, isplanirajte i izlet u obližnji Keukenhof, najveći najpoznatiji park lala na svetu.

Tokom uskršnjeg vikenda možete da odlučite da posetite brojne markete gde možete da kupite tradicionalni urskšnji delikates Paastol (slatki kolač sa sušenim voćem i marcipanom), u zoo vrtu možete tražiti uskršnja jaja ili možda da priredite sebi i svojima nezaboravan piknik u nekom od prelepih amsterdamskih parkova. Tokom praznika će raditi i mnoge prodavnice, muzeji, pa i zamak Muiderslot koji će biti otvoren za posetioce.

Provedite Uskrs u Amsterdamu avio karte

Ponuda za 4 uskršnjih dana u Amsterdamu obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 3 noćenja u hotelu.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama online ili pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350

Polazak: 10. april Beograd – Amsterdam
Povratak: 13. april Amsterdam – Beograd

Dutch Design Hotel Artemis 4* ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link > > >

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma u Amsterdamu

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar