Ryanair uvodi liniju Podgorica Dablin

Nova redovna linija iz Podgorice!

Low cost avio kompanija Ryanair objavila je svoju odluku da tokom naredne letnje sezone pokrene letove između Podgorice i Dablina.

U planu je da avio kompanija Ryanair uspostavi redovnu liniju Podgorica Dublin počev od 2. aprila 2020. godine, a liniju će održavati sa dva leta nedeljno: četvrtkom i nedeljom.

Letovi iz Dablina su predviđeni oko 17:05h, dok se letovi iz Podgorice očekuju oko 21:55h. Najkraće trajanje leta na ovoj liniji je tri sata i 20 minuta.

Ryanair je prva i trenutno jedina avio kompanija koja planira da održava liniju između Crne Gore i Republike Irske. Low cost avio kompanija je takođe istakla da želi da putnicima iz Crne Gore ponudi veći broj putničkih mesta: tokom 2018. godine ona je ponudila 150.000 putničkih sedišta, a ove godine se očekuje da ta brojka bude veća od 175.000.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

27. septembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
  1. Fablin irska

    Ivan
     odgovori
    25/10/2019

    Imam 1 pitanje…putovao bih iz crne gore za dablin…..interesuje me na koliko se dobija viza najmanje…i koliko kosta…i neki savjet sta jd najbolje uraditi da bi se dobila ta viza…imam neka saznanja da za drzavljanr crne gorr treba viza…ali da je bedplatna…da li tu ima istine…hvala

    • Play Travel - Dejan
       odgovori
      25/10/2019

      Ivane, predlažemo da sve informacije potražite na sajtu Ministarstva za spoljne poslove Crne Gore kako bi ste dobili najtačniju informaciju. Dok komentare i iskustva putnika prilikom podnošenja zahteva za vizu možete pronaći na sledećoj stranici >>>

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar