Ryanair želi da pokrene nove letove iz Crne Gore

Od 1. aprila direktni letovi Podgorica Bolonja, u planu i nove linije!

Low cost avio kompanija Ryanair najavila je da u narednom periodu želi da poveća broj letova i linija sa aerodroma u Podgorici.

Tim povodom predstavnici avio kompanije su razgovarali nedavno sa generalnim menadžerom A.D. Aerodromi Crne Gore, Danilom Orlandićem. Za sad nisu otkriveni tačni planovi britanske low cost avio kompanije, ali su nešto ranije prenesena njihova očekivanja da će tokom ove godine biti prevezeno oko 175.000 putnika na linijama za i iz Podgorice.

Ryanair trenutno obavlja pet linija iz Podgorice i to letove za Stokholm, Brisel, London, Berlin i Vroclav.

Od 1. aprila low cost avio kompanija planira da pokrene letove i za Bolonju, na kojoj će leteti dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom. Liniju Podgorica Bolonja Ryanair će pokrenuti tokom letnjeg reda letenja, ali iz avio kompanije navode da se radi o redovnoj liniji koja će biti zadržana i tokom zimske sezone.

Avio karte za liniju Podgorica Bolonja možete da kupite odmah po ceni već od 17,98 EUR (avio karte u jednom smeru, svi troškovi su već uračunati).

Trenutno tri avio kompanije povezuju Crnu Goru i Italiju. Avio kompanija Wizz Air održava direktnu liniju između Podgorice i Milana, dok avio kompanije Alitalia i Montenegro Airlines lete na liniji Podgorica Rim.

Low cost avio kompanija Ryanair je prvi put pokrenula letove za Podgoricu 2013. godine, a do sada je prevezla više od 500.000 putnika. U prethodnom periodu britanska avio kompanija je postepeno širila broj linija iz Podgorice i uvek je nailazila na dobar odziv putnika, pa stručnjaci veruju da će uskoro biti najavljene još neke nove linije.

autor: Playtravel

11. februar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar