Pravila i Uslovi Politika Privatnosti – Zaštita podataka

Mi u playtravel.rs posebno obraćamo pažnju na zaštitu podataka. playtravel.rs vrši obradu podataka u skladu sa svim odgovarajućim zakonima o zaštiti podataka i sprovodi je u skladu sa ovom Politikom. Mi znamo da Vas, kao korisnika interesuje kako se sve Vaše informacije koje prikupljamo koriste i trudimo se da opravdamo Vaše poverenje čineći ovo veoma pažljivo i razumno. Ovo obaveštenje opisuje našu Politiku zaštite privatnosti podataka.

Molimo Vas da odvojite nekoliko trenutaka i detaljno se upoznate sa našom Politikom zaštite privatnosti podataka i ukoliko imate bilo kakvih pitanja budite slobodni da nas kontaktirate. Posetom playtravel.rs prihvatate uslove Politike zaštite privatnosti.

1) Sve informacije koje unesete na našem Web site-u ili ih dostavite na bilo koji drugi način, prikupljamo i čuvamo u našoj bazi podataka.

2) Informacije koje nam obezbeđujete koristimo kako bi odgovorili na Vaše zahteve, za prilagođavanje buduće kupovine za Vas, unapređenje naše on-line prodavnice i komunikacije sa Vama.

3) Lične podatke koje prikupljamo, omogućavaju nam da Vas obaveštavamo o najnovijim promotivnim akcijama i najpovoljnijim ponudama avio kompanija. Lične informacije takođe koristimo kako bi nam pomogle u razvijanju i poboljšanju naših proizvoda, usluga, sadržaja i oglašavanja.

4) Povremeno možemo koristiti Vaše lične podatke za slanje važnih obaveštenja kao što su informacije o kupovini, promenama naših uslova korišćenja i politike poslovanja.

5) Lične podatke takođe možemo koristiti za interne potrebe kao što su analiza podataka i istraživanja za poboljšanje poslovanja on-line prodavnice.

Zaštita Ličnih Podataka:

playtravel.rs preuzima mere predostrožnosti – uključujući administrativne, tehničke i fizičke mere – da zašiti Vaše lične podatke od gubitka, krađe i zloupotrebe, kao i od neovlašćenog pristupa, otkrivanja i menjanja.

playtravel.rs može ažurirati Politiku zaštite privatnosti podataka s vremena na vreme, što će biti objavljeno na našem sajtu blagovremeno.

Zaštita Poverljivih Podataka o Transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Ако imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi naše Politike zaštite privatnosti podataka i obradi podataka, molimo Vas da nas kontaktirate.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. avio karta

    jovanovic milovan
     odgovori
    02/06/2020

    postovana gospodo , pisem vam iz crne gore , srbin sam al provizuarno sam u cg pa sam uplatio avio kartu za genevu za 24 juni povratnog smera , ok papire rezervisane sam dobio al posto je ovaj virus u pitanju dali ima neke izmene za let tivat Geneva za 24 jun , zavaljujem na odgovoru i prijatan dan vam zelim

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar