Pravila i Uslovi Povraćaj sredstava

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio Trgovcu nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, playtravel.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i American Express metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Za slučaj da je korisnik izvršio plaćanje platnom karticom za let aviokompanije koja prihvata platne kartice i novac naplati aviokompanija direktno, povraćaj sredstava na karticu kupca vrši kompanija direktno nakon odrađene refundacije od strane Trgovca. Avio kompanije oslobađaju sredstva i vrše povraćaj novca na karticu kupca u roku od 45 radnih dana. playtravel.rs ne mogu da utiču na brzinu oslobađanja sredstava i povraćaja novca kupcu od strane avio kompanije.

U slučaju otkazivanja, promene ili delimičnog otkazivanja određene rezervacije, putovanja ili nekog drugog proizvoda ili usluge koju je korisnik izvršio putem sajta, provizija za posredovanje agencije neće biti vraćena.

Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar