Jat Airways nastavlja da obara rekorde

JAT Airways nastavlja rekordnu seriju

 

Posle rekordnog Maja, nacionalni avio prevoznik je oborio svoje najbolje rezultate još od Juna 1991. godine.

 

Jat Airways Beograd

 

Avio kompanija je prevezla 134.969 putnika, pto je za 16% više nego prošle godine u isto vreme. Brojke su impresivne na Evro Mediteranskim letovima sa 100.665 putnika koji su izabrali JAT Airways. Prosečn apopunjenos aviona je 74%.

 

Najpopularnije destinacije su i dalje – London, Moskva, Amsterdam, Pariz, Frankfurt i Cirih. Međutim, ovog juna veliki broj punih aviona je bio na relacijama do Skoplja, Sarajeva i Atine. U prvoj polovini godine JAT Airways je ukupno uslužio 585.363 putnika, što predstavlja poboljšanje od 11% u odnosu na isti period prošle godine.

 

Krajem Juna JAT Airways je bio prinuđen da otkaže brojne letove, kako zbog redovnog održavanja tako i zbog brojnih čarter letova koje je dužna da sama obavlja, ostavljajući avio kompaniju bez dovoljno aviona za obavljanje redovnog saobraćaja.

 

Situacija će se najverovetnije pogoršati i u Julu. Dok će čarter letovi zameniti regularne letove, hiljade putnika sa redovnih linije će biti prebačeno na druge avio kompanije što je veoma skupo. Kao rezultat toga, ostaje da se vidi da li će JAT Airways svoje jake rezultate održati i u Julu.

 

Online Rezervacije letova aviokompanije na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14
Kreditne kartice nisu potrebne!

Tagovi


Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar