Ryanair Novi letovi

Ryanair uvodi i dugačke letove

Najveća evropska niskotarifna aviokompanija Ryanair najavila je za 2013. godinu uvođenje dugačkih letova u svoju ponudu.

Ryanair

Na konferenciji za štampu u Rimu povodom predstavljanja novih ruta za Italiju i Severnu Afriku, izvršni direktor kompanije Majkl O’Liri izjavio je da u 2013. godini predviđa rast od tri do četiri odsto, a da će usluge irske aviokompanije koristiti oko 82.5 miliona putnika.

 

„Letnji meseci će biti prilično mirni, a najveći deo rasta ostvarićemo tokom zime“, rekao je O’Liri. On je dodao da kompanija uvodi dugačke letove i da je u planu nabavka novih aviona od Boinga, krajem ove ili početkom sledeće godine.

 

O’Liri je opisao Boingove probleme sa novim 787 kao „precenjene“, iako su vazduhoplovne vlasti prošle nedelje iz bezbednosnih razloga prizemile sve tzv. „drimlajnere“.

 

Ryanair je u pregovorima sa Evropskom komisijom u vezi preuzimanja irske aviokompanije Aer Lingus za 694 miliona evra i O’ Liri očekuje da će od Komisije uskoro dobiti “zeleno svetlo” za ovaj posao.

 

Evropska Unija je 2007. godine blokirala preuzimanje Aer Lingus-a od strane irske kompanije zbog sprečavanja monopola na irskim rutama. Preuzimanju se takođe protivila irska vlada koja je vlasnik 25 odsto udela u Aer Lingus-u dok Ryanair poseduje 30 odsto deonica u toj avio kompaniji.

 

Izvor:b92.net

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar