Feng Shui u Avionu

Feng Shui u avionu: gde, kada, kako?

Avio kompanija Jetstar Asia angažovala je feng šui stručnjaka Dejvida Tonga da prouči energiju aviona Airbus A320 i napravi plan sedenja koji bi putnicima mogla biti od koristi.

feng_shui

Pomenuta singapurska kompanija tvrdi da je prva avio kompanija na svetu koja je izradila ovakvu studiju. Kada milioni ljudi širom sveta primenjuju feng šui u svojim domovima ili na poslu, zašto to ne bi učinili i u avionu, navodi se iz uprave kompanije.

 

Ipak, mnogi su potez videli kao još jedan u nizu marketinških trikova, ali veoma uspelih i zabavnih.

 

Na sajtu kompanije može se pogledati raspored sedenja a zainteresovani mogu odabrati ona sedišta koja donose više sreće u ljubavi, zdravlju, na poslu, sa porodicom… U posebno osmišljen servis za ovu priliku možete uneti podatke i u zavisnosti od toga koju oblast života želite da poboljšate, biće vam preporučena najpogodnija sedišta.

 

Primera radi, za muškarce koji žele da poboljšaju zdravlje preporučuju se redovi 9, 19 i 29. Žene koje takođe žele zdraviju godinu trebalo bi da kupe karte u redovima 1, 11 i 21.

 

Oni putnici koji traže prijateljstvo trebalo bi da obezbede sebi mesto u redovima pod brojem 3, 4, 13, 14, 23 ili 23.

 

Iz komapnije su povtrdili i staru izreku „Ko rano rani dve sreće grabi“ jer je utvrđeno da su najsrećniji oni putnici koji putuju između pet i sedam sati ujutru.

Tagovi


Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar