Snažan start Ryanair

Ryanair snažan početak u Crnoj Gori

ryanair1

Ryanair koji je prošle nedelje najavila pokretanje svog prvog leta u Crnoj Gori, već beleži jako veliku prodaju karata. Prema podacima Ministarstva održivog razvoja i turizma, preko vikenda je ostalo samo dva mesta na prvom letu Brisel Charleroi – Podgorica – Brisel Charleroi. U ovom trenutku nema sumnje da će avio kompanija pokrenuti i drugi nedelji let za Podgoricu od 20. Juna.

 

Ryanair će prema potpisanom sporazumu između low cost avio kompanije i Vlade Crne Gore sprovoditi letove ka Crnoj Gori najmanje do 2016. Tokom naredne tri godine, avio kompanija je ponudila da pokrene i do četrnaest destinacija iz Tivta ka destinacijama u Evropi. Milano, Barselona, London, Oslo i Stokholm su izabrane destinacije od strane Vlade do sada. Prema ministarstvu, Ryanair nije dobio nikakve subvencije i plaćaće aerodromske takse i druge naknade u celosti.

Šef za komunikacije avio kompanije je izjavio da Ryanair ima zadovoljstvo da lansira svoje prve letove za i iz Crne Gore u Podgorici počevši od 20. Juna. Ryanair je sada proširio svoju mrežu na 29 zemalja u Evropi i Severnoj Africi. Crnogorski posetioci i potrošači sada mogu putovati po ultra niskim Ryanair cenama bez doplate za poskupljenje goriva. Godišnjim planom je predviđeno da kompanija preveze više od 10.000 putnika uz rast iz godine u gudinu kao i pokretanje novih ruta iz Tivta na leto 2014.

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar